Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I_will_26

Dziewczyna mnie blokuje.

Polecane posty

Gość I_will_26

Witam. Mam problem. Otóz jestem w zwiazku od 2 lat i mam dobrą pracę. Jestem po studiach i chciałbym złapać cos lepszego, bo powoli trzeba myslec o przyszłosci. No i tutaj zrobił sie wielki problem. Znalazłem oferte, ba znalazłem, podesłano mi oferte, gdyz to wymaga pewnego stażu, wiedzy no i znajomosci osób w tejze branzy, dlatego tez podesłano mi oferte na przedstawiciela pewnej firmy Dystrybucyjnej, ale tzw Key Account. Miałbym jezdzic po kluczwych klientach tejze firmy i dbać o dobrą sprzedaż, a powiem krotko, ze te produkty same sie sprzedają. Oczywiscie teren miałbym dosc rozległy bo Wielkopolska, Lubuskie, Dolnosląskie. Wiadomo ze kluczowych klientów jest na tych terenach tak z kilkadziesiąt. Problem w tym ze moja Pani robi bunt, ze powienien nadal siedziec tu gdzie jestem, bo przeciez tu jest mi dobrze, ze nie warto zmieniac, a dodam ze tam zarobki nie byłyby na poziomie 2500zł , tylko tam sie zaczyna od 4tys w góre. Dla mnmie to byłby awans zycia. Moja pani sie uparła i gotowa zerwac związek bylebym nie zmieniał pracy. Widujemy sie codziennie, nie mieszkamy razem, to ją uswiadmilem ,ze jak zmienie prace to sie widywac codziennie nie bedziemy. Ona nie potrafi zrozumiec tego ze ja chce tą prace i nie odpuszcze. Ona focha wali mi juz tydzien, relacje sie pogorszyły. NIe wiem o co jej chodzi, ale teraz czuc od niej chłodem. Sama nie pracuje, bo sie zwolniła i obecnie szuka. NIe mam juz sił na taką dziewczyne, i chyba nasze drogi sie rozejdą bo ona mnie blokuje. Kiedys rozmawiałem z nia o przeprowadzce do innego miasta to juz w ogole zapomnij. Nie rozumiem jej. O co chodzi?

widocznie trafiłes na egoistke, dla której liczy sie tylko jej zdanie a nie mysli o szczesciu i pragnieniach drugiej osoby...Ja na jej miejscu bym sie cieszyła ze facet mysli powaznie o przyszłosci i twardo stapa po ziemi a nie jest jakims nierobem. Nie powinienes ja jednak odrazu skreslac, sadze ze powinniscie dojsc do jakiegos konsensusu ...A po ile macie lat i jak długo jestescie ze soba?

Może boi się zmian? Niektórzy ludzie po prostu na każdą zmianę reagują ogromnym strachem i wolą tkwić w czymś nawet gorszym, ale w tym co już jest, co znają. Na Twoim miejscu nie rezygnowałabym z awansu życia, Wasze drogi mogą się różnie poukładać i wtedy będziesz miał pretensje i do niej i do siebie. A po ile macie lat?

ona 25 ja 26. Nie wiem, nie mam juz sił. Ona sie dziwnie zachowuje. Juz pamietam jak miałem egzaminy jeszcze na studiach to juz był problem jak sie chciałem pouczyc. Ona sie uczyla i było ok, a jak ja to wielce foch ze nie chce do niej przyjechac. A jak jzu zrozumiała ze sie ucze to mi pisala jakies glupie eski ze cos sie tam stało i wymuszała na mnie zebym przyjechał.

Zapomniałem sie wylogować, ale mase tematów pociągneliscie pięknie i nadal pewnie myslicie ze są autentyczne :D heheh

No, szczególnie ze jakaś krowa odpowiadała pięknie w tym temacie :P

Gość przez takich
....palantów jak ty to potem jeśli ktoś ma faktycznie problem i potrzebuje pomocy,nie może jej uzyskać bo wszyscy myslą że to co pisze to pic na wode :( żenada :( i jeszcze sie z tego cieszy pacan....

Gość asica kocica
moj komentarz bedzie krotki-inne priorytety zyciowe i kompletnie sie nie dobraliscie. Nic z tego nie bedzie,proste.

przez takich -> dokładnie zgadzam sie .Takie osoby jak Reqres sa po prostu godni pozałowania nie potrafia zabłysnac to pisza głupoty bo jaskołki sie w głowie legna;]..a jak faktycznie ktos ma problem, chce sie wyzalic czy cos jeszcze to przez takiego imbecyla uwazany jest za prowokatora/ke.......

Gość aleś wpadł jak
śliwka w kompot , buahahahahaha , dobrze wiedziec jakież to problemy spędzają sen z powiek takiego cwaniaka hahaha