Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ferkflewfewfewfe

chyba zrazilam do siebie faceta

Polecane posty

Gość ferkflewfewfewfe

podziwiał mnie zawsze jaka to jestem ładna,mowił że nigdy nie miał takiej laleczki i boi sie żebym od niego nie odeszła.ostatnio miałam gorsze dni i narzekałam na swój wygląd ,że jestem brzydka itd i ,że pewnie nie podobam się innym facetom. To on stwierdził ,że faktycznie nie wie czy się innym podobam. pewnie teraz zrazilam go do siebie o dupa przez móje głupie nastroje

Gość ferkflewfewfewfe
spadaj trolu ! wiem głupia byłam teraz może sam uwierzyl w to co opowiadalam ... nigdy już nie będę się zwierzać z takich rzeczy facetom nawet jak bd miała fatalny nastrój , czula się brzydka itd

Gość ferkflewfewfewfe
Bo teraz to już chyba można spisać na straty no nie? :( skoro sam to przyznal ,że nie wie czy innym się podobam..

Gość ferkflewfewfewfe
tzn mam zapomnieć o nim czy o tej rozmowie?

Gość Johnny Bravo 123456789
mowil do Ciebie laleczko? patologia:O

Gość ferkflewfewfewfe
dlaczego patologia?

Gość 1234567.......
zapomnij o tej rozmowie ....bo przecież logicznie myśląc to skąd Twój facet ma wiedzieć czy się innym podobasz czy nie ?....przecież nie robił sondy w mieście na Twój temat :) a na przyszłość masz nauczkę żeby nie walić takich tekstów facetowi bo ile razy ma Ci powtarzać że mu się podobasz że jesteś jedyna najpiękniejsza itd.....każdemu w końcu by się znudziło a tak na marginesie dodam jeszcze Ty masz się podobać swojemu facetowi a nie innym co Cię interesuje zdanie innych facetów ?

Gość Johnny Bravo 123456789
jak widac chodzi mu tylko o twoj wyglad. ty pewnie tez nie jestes lepsza 😠

Gość ferkflewfewfewfe
I powiedział, że drażnią go włosy na moich sutkach :O Zupełnie nie wiem dlaczego? Przecież są zawsze umyte i błyszczące. I bez łupieżu :O

Gość ferkflewfewfewfe
zalezy mi jak każdej dziewczynie żeby się podobać nie tylko facetom ,ale ogólnie ludziom.. on niby mówił ,że wdzi jak się za mna oglądają ,że podobam sie jego kolegom wiec po co walił taki tekst ,że ,, nie wie czy sie innym podobam".. z drugiej strony pewnie juz miał dość mojego gadania i tak mus ie powiedzialo.. mam nadziej tylko ,że sie nie zraził