Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HankaDanka

Nie kocham swojeg ojca.

Polecane posty

Gość HankaDanka

Zdałam sobie z tego sprawę jakis czas temu. Wręcz brzydzę się tym człowiekiem. Nie dba o siebie, jest flejtuchem, który rzadko sie myje, ponadto sparawa powazniejsza ma ciągi alkoholowe, jest uzalezniony od automatów, gdzie moja mama to anioł nie czlowiek i w łaśnie za to go nie znoszę. Za to jak ja krzywdzi, okłamuje i pieniądze, które wpieprza w maszyny mógłby przeznaczyć na dom. Nienawidze go!!!!!!!!!!!

Gość czarne oki
przykra sprawa ale obi musicie byc silne... pol biedy jak przepieprza swoje pieniadze.. gorzej jak okrada domowników...

Gość pomocny tomek
Jezeli Cie dotykal, zglos to na policje, jezeli Cie nie dotykal ... JEBNIJ GO W DEKIEL, a to ze sie nie myje musi oznaczac, ze sama sie nie myjesz a ON Cie nasladuje.. I CIE KOCHA.. Wiesz, to takie uklady OJCIEC-CORKA, pomysl o zmienianiu bielizny i wtedy napisz cos na tym forum ogolnotematycznym, buzka !

Gość HankaDanka
pomocny tomek.. jebnij się w łeb :) rodzice razem prowadza interes, mama jest od niego zalezna i odejść nie może, bardzo jej wspołczuję. z mojej strony chodzi o to,ze nigdy nie zaznałam od niego ojcowskiej miłośći, jakiegoś niewymuszonego zainteresowania. jest tski bierny w naszym życiu rodzinnym, za brak słów. Padło stwierdzenie,że jak przegrywa to poół biedy jak swoje... Ale jakie swoje??? Zamiast wspomóc mamę, kupić jedzenie do domu, czy jakieś nowe urzadzenie to on idzie slepo i wali w maszyny. Mama dorabia, jeżdzi za ganicę, ten palant, ze inaczej go nie nazwę, idzie do lokalu w wiadomym celu, gdzie ona sie zabija... Nienawidzę go, powtórze raz jeszcze. Dziękuje za uwagę.

Gość wysoka poprzeczka
masz prawo.