Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rożyczka123454321

Różowe plamki w 36 tygodniu ciąży???

Polecane posty

Gość rożyczka123454321

Kochane kobietki to jest moja pierwsz ciąża i nie wiem co to jest... Jestem w 36 tygodniu ciąży.A wiec dzisiaj rano zauważyłam jasno różowe plamki na papierze toaletowym i na wkladce. Tym bardziej że bolało mnie podbrzusze tak jak na miesiączke ale to były średnie bóle podbrzusza. To jest normalne w tym okresie???

Gość rożyczka123454321
???

Gość rożyczka123454321
???

mozliwe ze szyjka Ci sie rozwiera, obserwuj, a najlepiej zadzwon do lekarza lub do szpitala

kochana albo leć to apteki po test wykrywający wody płodowe albo zasuwaj do szpitala, ja tak urodziłam w 36 tc bo mi leciała delikatnie woda a jak jest krew to może być rozwarcie

Gość rożyczka123454321
jak ten test sie nazywa??? tylko już mnie to podbrzusze nie boli i nie mam na razie tych plamek. Nie wiem czy nie potrzebnie panikuje, tylko że ja sie strasznie boję

dziewczyno, zdrowie dziecka najwazniejsze, ja tez sie przejechalam z falszywym alarmem do szpitala, nikt mnie tam nie wysmial tylko mnie zbadali i sie uspokoilam ;) zadzwon do szpitala i powiedz jak wyglada sytuacja, najpewniej powiedza zebys podjechala na badanie

jeśli coś sie będzie dziać to lepiej jechac do szpitala bo w razie czego może będą w stanie powstrzymac skurcze i podadzą ci zastrzyk powodujący rozwijanie sie pęcherzyków płucnych u dziecka, sama urodziłam 29 lipca (termin miałam na 29 sierpnia) ale 2 tyg przed porodem wylądowałam w szpitalu ze skurczami i właśnie taką "terapię" miała, starczyła ale na dokładnie 15 dni

Gość rożyczka123454321
z torbą??? jak ja dopiero dzisiaj jade po wszystkie zakupy, nie myslałam ze coś będzie wcześniej sie dziać:-( dzieki wielkie dziewczyny

Gość rożyczka123454321
tylko ja mam mieć cesarkę nie będę rodzić naturalnie. najpierw ide po ten test.

;) ja za to mam torbe spakowana od 2 miesiecy a zostalo 3 dni do terminu i nic sie nie dzieje

Gość rożyczka123454321
widzisz a ja nie mam nic i chyba coś sie dzieje a zostało do terminu 4 tygodnie

dokladnie, wez tylko koszule dla siebie i jakies najpotrzebniejsze rzeczy, reszte dowiezie Ci rodzina

Gość rożyczka123454321
a miałyście tak jakby dziecko ciągnelo w dól przy chodzeniu???

Gość rożyczka123454321
?

Gość rożyczka123454321
mnie pachwiny nie bolą na szcęście przepuklina zmalała i juz nie boli za to mam ostatnio paraliz nóg przy kroczu:-(

ten ból od dziecka, jakby chciał wyjść, to tez miałam przed porodem :) coś mi się wydaje kochana że rozprujesz ;) sie wcześniej niż są plany ;)