Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacadziewczynaa

ubior na pierwsza randke

Polecane posty

Gość dzban leśny
jeśli chcesz żeby cie wziął za prostytutkę , to ubiór w sam raz

Gość pytajacadziewczynaa
nie-- chce go zachwycic a starsi faceci lubia takie cukiereczki, jestem niebrzydka, dosyc zgrabna , dlugie blond wlosy, to mysle ze w kims tak wygladajacym w dodatku w takich ciuszkach sie zadurzy,

Gość a co to
jak chcesz żeby na 1 randce cie wydymał to ok

Gość spodnica moglaby byc
nieco krotsza ;)

Gość pytajacadziewczynaa
nie chce aby od razu chcial mnie wyd...... , aczkolwiek bardzo mi sie podoba i bardzo chcialabym z nim isc do lozka ale na pierwszej randce to chyba nie pasuje, chce aby sie we mnie zaduzyl, dlugo szukalalm odpowiedznich ciuchow i stwierdzialam ze te najlepsze

Gość a co to
gupia jesteś . co ma piernik do wiatraka czytaj ciuchy a zadurzenie

Gość pytajacadziewczynaa
chce go soba zachwycic zdaje sobie sprawe ze jestem extra laska i nie mamfaceta ktory by mnie nie chcial juz sie do tego przyzwyczailam ale w tym przypadku chce tego wyjatkowo

Gość waleryja
To jest na bank prowokacja, laska powtarza te swoje bzdury jak katarynka. Ubranie rzeczywiscie jak prostytutka

Gość pytajacadziewczynaa
Misiolandia*. --------- a ja mysle ze jakby Twoj facet mnie zobaczyl, czy w takim ubiorze czy w innym to by cie szybko kopnal w du pe

Gość jeśli chcesz faceta
na 1 raz to strój super. Facet stwierdzi, że jesteś łatwa i powaznie napewno Cię nie będzie traktował.

Gość pytajacadziewczynaa
waleryja ------ samam jestes prostytutka zazdrosna zdziro

Gość a co to
bedzie tak zaciągnie cie do wyra zrobi swoje i tyle. a ty potem bedziesz pytac na forum czemu sie nie odzywa . jestes pusta jak cholera

Gość pytajacadziewczynaa
ale ja sie w nim zakochalam i jesli bedzie sie chcial kochac na pierwszej randce to mu na pewno nie odmowie nie bede potrafiła

Gość na ta randkę
to w jakieś ustronne miejsce? bo na mieście będzie się bał pokazać żeby go ktoś znajomy z kurwiszonem nie wyczaił

Gość pytajacadziewczynaa
nie, z pieniedzmi nie mam problemow mam dosyc dobrze platna prace, zaden sponsoring i takie tam bzdury mnie nie interesuja , nie mozecie zrozumiec ze chce po prostu zrobic na facecie wrazenie mam go na oku od kilku miesiecy i wrescie zrobil ten pierwszy krok a Wy od razu farmazony piszecie

Gość pytajacadziewczynaa
zasiegnelam tez rady faceta, moja siostra ma sporo starszego meza i zapytalam szwagra to pwiedzial ze jakby mnie tak zobaczyl to od razu by sie zakochal

Gość a co to
JAK MOZNA ZAKOCHĄC SIĘ W UBIORZE!!!!!!!!!!!

Gość pytajacadziewczynaa
a ja zebym miala isc nago i tak go zdobede zebym mu miala laske na marszalkowskiej zrobic i tak bedzie moj, tylko moj na zawsze

Gość
jak dla mnie spoko, widzialabym cie jeszcze w diademie do tego:classic_cool: no i jakies duze kolczyki, koniecznie:classic_cool:

Gość ja tez lubię
mini spódniczki, ale ta jest po prostu brzydka i wyzywająca. Można nosić mini, ale z klasą, a ta z nią nie ma nic wspólnego. Ale do "wreście" to w sumie pasuje....

Gość pytajacadziewczynaa
ja tez lubię ----- a widzisz tam gdzies tepaku "ś" czy raczej zjedzone "z"

Ubierz się skromniej. Facet chce mieć piękną dziewczynę tylko dla siebie, a nie wyglądającą jakby pół miasta ją miało. Mężczyźni w tym wieku chcą gonić króliczka, zdobyć to, żeby pokazała mu nogi. Ordynarny ubiór jest niewskazany.

Gość pytajacadziewczynaa
wiesz ten gosc to kolega szwagra i ponoc lubi takie bezpruderyjne dziwczyny, generalnie nadmieniam ze na codzien sie tak nie ubieram, to ma byc dla niego

Gość agałamaga
a rób co chcesz twoja sprawa i twoja dupa

Nie wątpię, że lubi bezpruderyjne, ale w łóżku. Daj mu powalczyć o siebie, o każdy centymetr skóry. Jeżeli facet dostanie Ciebie na talerzu, to puknie i ucieknie. Ale jeżeli wkręci się w gonitwę o Ciebie, uzna, że jesteś warta tego wysiłku to.. dziewczyno, masz go w garści.