Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cherrycoke

biednie w domu ale z honorem

Polecane posty

Gość cherrycoke

jak ubogie rodziny dają sobie radę w życiu? u nas się nie przelewa ale dajemy sobie radę. a jak u was?

Gość to forum
jest zbyt wygórowane i tutaj nikt nie przyzna się do tego, że jest biedny :O Żałosne :O Widzisz tu tematy zakladają "nie będę pracować za nędzne 2000zł" co dla niektórych to jest bardzo dużo

Gość hahahahahahahahhuuu
bardzo duo chyba na waciki

Gość kurde dlamnie 2000 to tez duzo

Gość to forum
Widzisz właśnie o to przykład takiego bezmózgowca ;] Są rodziny, w których 2000 zł ma wystarczyć na 4 osoby. :O

Gość dla mnie 1000 zł to jest dużo
nie mówiąc już o 2000:o A ja nawet nie mam tego 1000,nie mam nic...:( Nawet zdrowia nie mam aby podjąć pracę,to dopiero jest kanał...Cieszę się tylko,że nie mam dzieci,bo by nie przeżyły:(

ja pochodzę zw zwykłej robotniczej rodziny, biednie nie było, ale skromnie i oszczędnie nowe rzeczy kupowało się wtedy, gdy stare się już do niczego nie nadawały etc., jedzenie na bazie mąki i ziemniaków, nie piłam coli czy pepsi a kompot lub tanią oranżadę i było dobrze przynajmniej nie żyję kultywowaniem pieniędzy i wiem, że mogę się utrzymać za niewiele jakby co

Gość Tionee
ja tam mam niecałe 4000 na 3 osoby, jakoś dajemy rade, rachunki mam kosmiczne, jesteśmy -przeciętną rodzina, jeszcze na dorobku, niedawno wlasne chociaz male mieszkanie na kredyt, kilkuletnie auto, na nowe nie ma perspektyw póki co. nie jest lekko. Ale jak czytam ile tu nie zarabiają, wychodzi na to ze w Polsce ci co gówno robia i na kafe sie lansują najwiecej zarabiają:D

Gość 4000 na 3 osoby to sporo kaski

Gość najdroższe życie w Polsce jest
w Lodzi.