Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarcianora

Od piątku nie odpisuję facetowi na sms-a!!!! Dam mu popalić

Polecane posty

Gość czarcianora

Tak mnie wkurzył, że postanowiłam mu nie odpisywać jak najdłużej! Długo już go przetrzymałam???

Gość zenujaca jestes i tyle
ale jestes dorosla! gratulacje!

Gość maaaam
A mnie uczyli, ze problemy trzeba rozwiazywac ROZMAWIAJAC.

Gość hahahahaha1
Bo to wy kobiety tylko myślicie, że my się czymś takim przejmujemy. Gdy kobieta nie odpiuje to piszemy do następnej, która odpisze, a tą już dawno mamy wyrzuconą z pamięci. To tylko wy myślicie, że my rozpamiętujemy takie sprawy

Gość czarcianora
noto odpowiedzieć mu, czy jeszcze przetrzymać?

Gość -Bin Laden-
te wasze gierki są śmieszne... i co przez to osiągniesz ? to, że w piątek kopnie cię w dupę i będzie się bawił na dyskotece z inną dziewczyną :)

najwidoczniej nie przejął się tym mocno, bo do Ciebie tez się nie odzywa...

Gość taka tam jedna z...
wiesz tez tak robilam ale na dluzsza mete to nie przynosi zadnego efektu, pozniej on bedzie robil tak samo.. wiec odpisz i sie już nie fochaj o wsyztsko bo to nie ma sensu.. Jak kiedys nie odpisywałam i mialam w niego wyjebane odpłacił mi sie .. he żenujące ale prawdziwe..

Gość czarcianora
no to skoro on się nie odzywa, to ja tym bardziej.

Gość baron de drift
myślę, że te kilka dni to za mało poczekaj na kolejną zmianę standardów telefonii komórkowej :classic_cool:

Gość czarcianora
dwa razy odwolal randke i zaproponowal inny termin. za pierszym razem zadzwonil przynajmniej, za drugim wysłał sms-a,że jest chory i proponuje inny termin. mysli,że w nieskończoność bede sie z nim umawiac?

Gość czarcianora
nie potwierdziłam mu jeszcze terminu, który podał! czyli nie odzywać się dalej?????

Gość Looooser
BNB, my nie mamy i nie będziemy mieć takich problemów. Zawsze to jakiś plus.

Gość kochanicakróla
daj sobie z nim spokój kobieto, jeśli znacie się krótko.

Gość czarcianora
Ja mam mu mówić, co mi leży na sercu???? Upokarzać się, nigdy!!!!!

Gość dvdvdvgf
czarcianora - upokarzac sie? schowaj ty te swoja pseudodume dziewczynki do kieszeni i jak dorosla kobieta powiedz o co chodzi i dlaczego sie tak wkurzylas. zabawne te wasze zachowania sa dzisiaj... fochy i fochy, a co! taka jestem! ale wyrosniesz z tego... MOZE:D

Gość czarcianora
To on sie zachowal po chamsku, 2x przekładał spotkanie- przy czym przy drugim razie nawet nie zadał sobie trudu, aby zadzwonić! Nawet nie przeprosił !

Widocznie cos mu wypadlo skoro przelozyl.Jakby sie nie chcial spotkac to by w ogole tego nie proponowal :o co za durny pomysl z takim przetrzymywanien :/ to twoj facet jest czy po prostu sie zaczeliscie spotykac? Jesli sie spotykacie od niedawna to sorry,ale on nie ma wzgledem Ciebie obowiazkow i nie musi sie przed toba kajac i przepraszac na kolanach ze smial przelozyc spotkanie.Jesli ci cos nie odpowiada to mu to powiedz wprost :o to ze mu nie odpisujesz on odbierze po prostu jako brak zainteresowania i znajdzie sobie inna laske ktora nie bedzie strzelala fochow :o

Gość ma cie w dupie
a ty sie podniecasz on nawet na tego twojego smsa nie czeka naiwniaro

Gość ljadjlksajdla
trzeci wątek już zakładasz na ten temat, nie wystarczą ci odpowiedzi z poprzednich ?

Gość liujhd
czarcianoro, jak widac wciaz sie rzucasz jak wsciekla dziewczynka, uparcie i zatwardziale... no coz, zycze rozwiazania tej sytuacji w najlepszy sposob.

Gość czarcianora
Tzn Wy uważacie, że on zachował się właściwie? Odwołał po raz drugi spotkanie, wysłał zaledwie sms, zero przeprosin nic. Rozumiem, że mógł się tak bardzo źle czuć, że nie był w stanie wykonać telefonu- ale po kilku dniach powinien zadzwonić, pokajać się i przeprosić. Czy ja źle myślę?

Gość DO AUTORKIIII
wiesz co-ja powiem Ci tak-masz racje,facet nie powinien tak zrobic,ja powiem wiecej-moim zdaniem to dupek i na Twoim miejscu dalabym sobie z nim spokoj tak szczerze.Nie widze zeby mu zalezalo na znajomosci z Toba.Z tego co piszesz to on tez sie nie odzywa wiec masz odpowiedz.Przykro mi,ale mysle ze powinnas poszukac innego.

TYLKO UWAŻAJ żebyś nie przegieła. Bo może się okazać, ze jak napiszesz do niego to on już ci nie odpisze i cie oleje ;/ tak tak. Robienie sobie na zość nic nie daje. Łepsza jest szczera rozmowa. A twoje zachowanie uważam co najmniej za dziecinne

Gość czarcianora
No więc, słuchajcie zadzwonilam w końcu do niego i się umówiliśmy. Nie wiem czy dobrze zrobiłam, może nie należało dzwonić?