Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HotCore

SZUKAM PRACY !!!!

Polecane posty

Gość HotCore

macie namiary na jakąkolwiek prace w Krakowie lub Tarnowie ? szukam juz tyle,79348237 wyslanych CV i niccc no no no po prostu zero odzewu jeszzcze miesiac takiej ciszy i sie zalamie ;( ;( ;(

Gość pracocholiczekxx
ile lat, jakie wyksztlacenie i ew. jakie doswiadczenie

Gość kluseczka slaska
nie wierze,ze az tyle wyslas CV:D ja sama szukam juz pare miesiecy i nic....klam w CV-ja niestety zaczelam tak robic,czekam na efekty..

Gość HotCore
ja tez klamalam w cv naprawde mialam takie szałowe kwalifikacje i nic ;) wiec postawilam na uczciwosc i tez nic :-( mam 23 lata wyksztalcenie inz. elektronik doswiadczenie tylko praktyki lub merchandiser szukam juz naprawde czegokolwiek byleby sie utrzymac ;/

Gość ossssa
ulotki - dobra kasa ;-)

Gość HotCore
idę się utopić w Wiśle ;/

weź połaź po knajpach na kazimierzu, zaloguj się na niania.pl cokolwiek, w krk nie jest tak okropnie trudno o prace, zahacz się gdziekolwiek na razie a w międzyczasie szukaj pracy w zawodzie..

Gość ossssa
na zakrzowku ładniej :-P

i nie top się w Wiśle bo później mnie brzydzac będzie jak będę siedziec na bulwarach z winem :D

Gość HotCore
ok to sie utopie na Zakrzówku jak już wolicie :-) ehh chciałabym miec prace a wieczorami pic winko na bulwarach :-o

ja nie mam pracy również :D szukam i szukam, ale jakoś mi się nie chce.. jestes po studiach już?

Gość HotCore
no mi to sie nic nie chce, wstaje o 11, polaże po domu w piżamie ... porazka;/ adrenaliny jakiejs mi potrzeba bo sie taka jakas rozlazła zrobiłam Tak, skonczylam studia ale narazie inż. a Ty chcesz pracowac bardzo czy tylko troche ? ;-)

tak bardzo to nie chce, ale muszę :D jestem na drugim roku zaocznych i jakąś kasę muszę miec na życie.. naprawdę nie jest źle, moja koleżanka szukała pracy miesiąc ale w koncu znalazla, gdzies w galerii kazimierz, teraz może bedzie trochę łatwiej bo zwalniają się studenci dzienni z tych prac wakacyjnych. a masz zamiar nadal studiowac?

Gość HotCore
no do milionerów do praca przez 1 dzien a ja chce na troszke dluzej, bo nie chodzi o kase tylko o jakis cel w zyciu :D jak znajde prace bede mogla narzec ze jestem zmeczona, bede mogla czasu nie miec ... :)

Gość HotCore
tak, ide na zaoczne na 2 lata jeszcze, dzienne mi sie juz znudziły ;-)

hm ja to trochę żałuję że nie jestem na dziennych, miałabym jeszcze te dwa lata radochy i zabawy :) ale zwyciężyła chęc samodzielności - no i teraz mam:D 22 lata na karku i zero pracy :) ale spokojnie, mój wrodzony optymizm mi powtarza, że źle niebędzie :)

Gość HotCore
moj wrodzony pesymizm mówi mi ze bedzie porazka :-O :-O

Gość HotCore
tzn w moim przypadku oczywiście :-)