Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka bez ubranka

pytanie do men-ów

Polecane posty

Gość leeeeooo
222 ma racje. 100 % racji. Kobiety lecą dziś na bogatych z samochodem, i najlepiej turkow zamoznych. Znam takie panienki, ledwo co liceum skonczyly, na studia poszly, z bogatych domow, i poznaly takich turkow, zamoznych, no bo biedny na studia do polski nie przyjedzie. az im cieklo z miedzy nog, jak tak zaszalaly, sie zakochaly, jadna odwiedzila turcje cudem uciekla, bo sie wystraszyla ze sie zmienil i stal sie jak typowy arab, a druga miala turka to okazalo sie do mafii nalezal, bo przyszli i oknem go wywalili ze sie potlukl, za jakies tam interesy... tez sie wystraszyla, i po romansach z turkami

Gość anka bez ubranka
222 - dzíęki za szczerość . Nie obawiasz się że przez takich jak Ty wyginiemy jak mamuty. Za bardzo chcesz uprościć życie. A gdzie kwiatki , czekoladki , komplementy , zachęty. Chciałbyś wszystko sprowadzić do zwykłego rypania :D

Gość anka bez ubranka
bez przesady panowie , ilu jest tych bogatych? 5 procent ! A cała reszta dla Was :D tylko nie mówcie że zostaną sane pasztety

Gość motzne 10/10
222 nic dodać nic ująć zajebyście ująłeś temat. pozdro 🖐️

ja bardzo chętnie te kwiatki, czekoladki itp...;) nawet komplementy teraz juz tez mi przechodza płynnie, nie to co kiedyś, gul w gardle... :D ...ale potem przychodzi do konkretów. I co, hotelik? :O ok, raz, drugi można. Ale tak latami? A "związkowy" chyba nie jestem, jak tak obserwuję... żeby w parze sobie uzbierac na owo mieszkanko. Za kredyt po ostatnich ekscesach ekonomicznych tez dzięki. A innej drogi nie ma. Cóż, życie. W tym momencie odpowiedzialny nie myslacy penisem osobnik wyhamuje, i bedzie poszukiwał... trzeciej drogi. :classic_cool:

Gość Srebrny Pykacz
czemu walimy ? i czemu tyle razy bo to jak orgazm a jak nie ma z kim albo sie nie nadaje albo nie zasłużył to trzeba to zrobic samemu chyba oczywiste sama byś doszła do tego droga dedukcji. Jednak tobie orgazm jest raczej nieznany. poza tym po waleniu można dlużej .... to chyba to czego chcecie to czego tak pragniecie :) Zeby zakonczyć chociby facet miał najfajniejsze dupe na swiecie i tak zwali konia bo renia zawsze będzie z nim.

Gość anka bez ubranka
koniecznie emigruj 222 trzeci świat czeka :O tam laski mają mniejsze wymagania :D ale w sumie fajny jesteś i by szkoda było :)

Błąd. Tam laski mają takie same wymagania, tylko przelicznik walutowy jest lepszy :classic_cool: Ale dobre i to :D Dlaczego mi się wydaje, że brak ci adoracji? :D

PS za poparcie kolegom dziękuję, tak mi się po prostu wydaje - a co się będę pi....ił ze szczeroscią. Koń jaki jest kazdy widzi. :classic_cool:

Gość anka bez ubranka
Srebrny - bo Ty idziesz na ilość a nie oa jakość :O mam i lubię orgazmy ale to nie znaczy że mam zatrudniać w tym celu własną rękę 5 razy dziennie. Myślisz że ten szósty z facetem by mi smakował tak samo jak by to był piepwszy? Wątpię w to.

Gość anka już ubrna
a mnie nikt nie poparł :( ani nie przyparł

Ujmę to tak: dlaczego mamy odmawiac sobie czegos co jest szybkie, łatwe i przede wszystkim przyjemne? :D Nie mamy pod tym względem zahamowań, jak wiele kobiet z tych czy innych powodów :D więc po prostu korzystamy z tego co natura dała..tyle... więc jak z tą adoracją? :P

o własnie... przykład w innym topiku: "Mia_W Szukam mężczyzny z wrocławia. Własne lokum mile widziane. GG: ..... " ...i wez sobie zawalcz i zabiegaj.

Gość anka bez ubranka
222 -- rozbij namiot , póki jeszcze ciepło :D masz rację - brak adoracji. A dlaczego? Bo adorator dziwnie szybko zasnął :O

Pod namiot to zaciągnę co najwyżej 20-stki, i to tylko te bardziej proekologiczne :D a co tu do statecznych, dojrzałych, wspaniałych 30-stek... 👄 ;) Ciekawe. Wydawało mi się, że jak dziewczyna ma "adoratora", to nie w głowie jej zadawanie takich pytań na kafe... tylko błądzi myslami daleko :classic_cool: no chyba ze adorator własnie robi często to o czym mówimy :D

Gość onanizm to uprawianie
seksu z jedyną osobą, która naprawdę się kocha

Gość wielkie szczęście
że dzieci się z tego nie rodzą :O