Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyyyyyyyyyyy

pomóżcieeeeeee

Polecane posty

Gość pomocyyyyyyyyyyyyy

pomóżcie mi co jest grane wizyte do gin mam za 2 tyg jetsemw 10 tyg ciąży i mam obfity śluz i śmierdzi co to jest albo co to moze byc? dbam o higiene w ciazy od poczatku miałam sporo śluzu ale nigdy nie miałtakiego zapachu czy cos jst nie tak ?

Gość rokinterny
Pewnie infekcja, a jak stan twojego brzucha mozesz opisac czy czujesz w dotyku ze jest twardy?

Gość no moim zdaniem
zglos sie lepiej jak najpredzej do gino...to moze byc grzybica drog rodnych...nie wiem jak dokladnie to nazwac...niestety mozna dbac o higiene...a i tak cos sie przypaleta pozdrawiam

Gość pomocyyyyyyyyyyyyy
brzuch mam normalny miekki jak zawsze od poczatku ciazy :) nic sie nie zmienia jedynie kształtem tylko jak narazie....hmmm dziwne nigdy nie miałam takiego czegoś ech ach mi siara jest iśc do gin i jej powiedziec co mi jest

Gość no moim zdaniem
...ej to niestety sie zdaza...i nie ma sie czego wstydzic ;)))powaznie,przeciez dzidzia powinna byc dla Ciebie najwazniejsza i najlepiej zrobisz gdy pojdziesz jak najszybciej...uwierz!!!!bo to raczej w niczym nie pomoze jak bedziesz czekac te dwa tyg...zeby wiekszy"syf"sie nie zrobil i zawsze pamietaj ze nie jestes teraz sama:)))