Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sarada

mam prawo miec kompleksy zobaczcie

Polecane posty

nie no powiekszyc bym ich nei chciała bo raczej, jestem zadowolona;) widziałam twój wpis, no rzeczywiscie malenstwa;) ale kazdy lubi co innego;)

zdjecia nóg juz nie bede zamieszczac;) bo mi sie nie chce;) ale dzieki za miłe wpisy;)

Gość Seleukos
sarada---->zdjecia nóg juz nie bede zamieszczac bo mi sie nie chce ale dzieki za miłe wpisy Oj szkoda , mój Wacław też Ci dziękuje (stoi z dumą na baczność) Wiesz co moge sobie zwalić pod Twoje fotki? ( ty przesuń paluszek w to miejsce... ;) ) zrobimy to razem....

sarada-nie powinnas miec zadnych kompleksow. Masz piekne cialo, niejeden dal by bardzo duzo aby moc zajac sie Twoimi pieknymi skarbami. Na sam widok ciezko jest zapanowac nad odruchami;)

Gość do sarada
a w główce oprócz sianka coś masz?

mam..poukładane..ale równoczesnie troche nasrane;) ale to jest internet więc jestem anonimowa;) na codzien nie latam z goła dupa i cyckami

Gość Seleukos
sarada---->mam..poukładane..ale równoczesnie troche nasrane Już doszedłem pod Twoje fotki.... thx!!! krejzolko ;) Mam nadzieje że Ty też włożyłaś rączke między uda kiedy ja sobie......

Gość masz nie trochę nasrane ale
mocno nasrane

Gość dzorcz
czy ta tempa idiotka co ją na paste nie stać musi być na każdym topiku? :O

Gość jak ją golisz
????????????????

Gość ja 4321
tylko kurwiszony, wsiowe dziwki wystawiaja takie foty w necie! chcesz sie dowartosciowac?? do ksiazek a nie dupsko pokazywac, glupia zdziro.PUSTA GLUPIA ZDZIRA

Gość dzorcz
ja 4321 zazdrościsz? jak sama jesteś grubym pashtetem? i nawet twarz sie w kadrze nie miesci nie mówiąć o caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałej reszcie :O to nie znaczy że inni nie mogą

dzieki za wstawiennictwo;) ja gole, teraz krem do depilacji, resztki jade maszynka.a potem oliwka;)

a do książek siade za jakis czas:P jak sie nowy semestr zacznie;)

to moze zdjecie nózek wieczorem albo jutro? (najfajniejsze byłyby w mini, czarnych nylonkach i na min 5cm obcasie... :P) wytnij jakies... wymaz tło, zamaż od piersi w górę...;)

Gość po_prostu_lubię
sarada, jestes fantastyczna ! cipeczka śliczniutka i bardzo zadbana, cycuszki również piękne ! z chęcią bym się z Tobą pobawił :) będziesz myśleć co chcesz, ale moim zdaniem nie powinnaś mieć żadnych kompleksów !

Gość Seleukos
222--->to moze zdjecie nózek wieczorem albo jutro? (najfajniejsze byłyby w mini, czarnych nylonkach i na min 5cm obcasie... ) wytnij jakies... wymaz tło, zamaż od piersi w górę... Ooo tak!!!! Podpisuje się pod tym rękami nogami i penem ;) (Jeśli ma nóżki tak dobre jak reszta to zrobi tu furore :)

Gość po_prostu_lubię
dokładnie ! w kolejnym plebiscycie na ulubioną/najseksowniejszą/najładniejszą kafeteriankę głosuję na saradę ! :)

Gość ja je....bie
piszecie ze jest ladna czy piekna a skad mozecie to wiedziec ?! niech ryj pokaze jak juz tak wszystko zapodaje na wszystkich topikach!!!! zadufana w sobie gwiazda albo ma twarz zjeba....ną. czerpac radosc i satysfakcje z tego ze banda zbokow marszczy na widok jej fot.. gratuluje- przegralas zycie!!

Gość szczery chłopakD
piekna pussssssy;)

Gość Poaż jeszcze
Kakaowe oczko i bedzie do kompletu!

Gość daj nazwisko lekarza
który robił Ci cycki

Gość Do sarada.....
Moim zdaniem Ty zamiast na kafeteriae powinnas isc do psychologa bo tutaj i tak nikt Cie nie przekona. Twoje zdjecia byly juz na innym topiku gdzie ludzie wyrazali sie pochlebnie ale Ty zakladasz nowe topiki i znowu to samo pytanie "co myslicie o mojej cipce". Zaczyna to byc nudne

Gość Poka jeszcze drugie słoneczko
i zdjęcie całej pupci