Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta123456

poważne pytanie

Polecane posty

Gość Aneta123456

witam. mam pytanie poznałam jakiś czas temu pewną osobę fachowo to się nazywa shemale. spotykam się z nią koło 3 miesięcy . przez te 3 miesiace zdazaylam ja poznac a nawet zdazylam cos poczuc... jeszcze niewiem czy jest to milosc ale napewno jest to jakies uczucie...wiem ze w moim kierunku tez "cos" jest... moje pytanie jest takie czy jest sens wiazac sie z taka osoba ? dla jasnosci jestem BI. czy moze mi ktos doradzic czy mam spadac na uczuciowe? z gory dziekuje za szczere odpowiedzi...

Gość dzorcz
a to zależy czy to facet z peesdą czy facetka z choojem 🖐️

Gość Aneta123456
prosilam o powazne odpowiedzi...

Gość zapodaj jej fote

Gość Aneta123456
nie widze takiej potrzeby...

Aneta - chyba najbardziej się liczy to, jakim ten ktoś jest człowiekiem, a nie co ma między nogami prawda? A odnośnie cielesności - na jakim etapie ten mężczyzna ma rozwinięte żeńskie cechy płciowe?

Gość Aneta123456
dlatego ja pytam o te duchowe i uczuciowe sprawy cielesne nie graja dla mnie roli akceptuje ta osobe w 100% , poprostu boje sie ze mogla miec bujne zycie przedemna i to mnie przeraza ze moge potem cierpiec przez to... w 99% to kobieta

Gość szimejle moga mieć HIV

Gość Aneta123456
jest zdrowa...

Nieciekawą przeszłość może mieć każdy, bez względu na płeć ;) Dlatego musisz się poważnie zastanowić. Ta osoba mogła mieć bogate życie erotyczne. Mogą się więc niekiedy odzywać jej dawne znajomości, przez które możesz po części mieć kłopoty. Jeśli przed zmianą cech płciowych był bi, może być ryzyko HIV. Sporo tego, więc trzeba poważnie się zastanowić :)

Gość Aneta123456
mowi ze od zawsze byly tylko kobiety , ale gdy pytam o przeszlosc nie chce mowic... moze jest bolesna a moze brudna... sama niewiem dlatego zastanawiam sie teraz by potem gdy juz sie zakocham i oddam w calosci temu zwiazkowi ... zeby sie nie rozczarowac