Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bulwiastabulwa

Ból prawego płuca .

Polecane posty

Gość bulwiastabulwa

Od pół roku dosc często nachodzi mnie ból w prawej cześci klatki piersiowej . Występuje mniej wiecej w miejscu gdzie zaczyna się pierś . nasila się on przy np. głębszych oddechach a przy kaszlu , który również utrzymuje mi się od jakiegoś czasu ( jest to kaszej z reguły suchy ) staje się nie do wytrzymania . Bół staje się coraz bardziej uciażliwy i intensywny , oraz " uderzenia " owego bólu zdarzaja się coraz częściej . jak myślicie , co to moze być ?

Gość 1234567.......
od pół roku masz takie objawy i nic z tym nie zrobiłaś ? idź do lekarza i na prześwietlenie tutaj i tak nikt nie da Ci jasnej odpowiedzi na co możesz chorować to mogą być różne schorzenia

Gość płuca nie bola bo są
nieunerwione, boleć może opłucna

Gość mój/ja drogi/ga........
płuca nie bolą, nawet przy zaawansowanej gruźlicy z pluciem krwią, zatem musi to być ból okolicznych mięśni klatki piersiowej. masz tu, na wszelki wypadek, link do terapii Gersona: naturalne_leczenie_nowotworów I nie tylko Cud terapii Maxa Gersona - film polskie napisy http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263 równolegle stosuj się do wskazówek na: www.vademecum.zdrowia.prv.pl