Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta123456

poważne pytanie

Polecane posty

Gość Aneta123456

witam. mam pytanie poznałam jakiś czas temu pewną osobę fachowo to się nazywa shemale. spotykam się z nią koło 3 miesięcy . przez te 3 miesiace zdazaylam ja poznac a nawet zdazylam cos poczuc... jeszcze niewiem czy jest to milosc ale napewno jest to jakies uczucie...wiem ze w moim kierunku tez "cos" jest... moje pytanie jest takie czy jest sens wiazac sie z taka osoba ? dla jasnosci jestem BI. czy moze mi ktos doradzic czy mam spadac na uczuciowe? na ero tez nic ... z gory dziekuje za szczere odpowiedzi...

Gość Aneta123456
mowie o sferze uczuciowej...

Gość Aneta123456
ja pytam o te duchowe i uczuciowe sprawy cielesne nie graja dla mnie roli akceptuje ta osobe w 100% , poprostu boje sie ze mogla miec bujne zycie przedemna i to mnie przeraza ze moge potem cierpiec przez to...

Gość prudent81
ale to jest kobieta?

Gość dfgdfgfd
shemale to facet ze sztucznymi tzytzkami, zażywający hormony typowe kobietom, najczęściej pedał dążący do całkowitej zmiany płci czyli ucięciu penis i zawinięciu jąder. rzadziej kobieta zażywająca męskie hormony (głównie testosteron) celem upodobnienia się wizualnie do mężczyzny.

Gość Aneta123456
w tym przypadku ona nie jest pedalem i nie dazy do obciecia penisa nie wypowiadaj sie na temat na ktory nie masz pojecia....

Gość Aneta123456
to ze jestem bi wiedza , a ona prawnie jest kobieta i z wygladu takze znajomi mysla ze jest 100% kobieta ja narazie im nic nie mowilam ale nie tym sie martwie , boje sie jej przeszlosci o ktorej ona nie chce rozmawiac niewiem czy jest tak bolesna czy tak brudna boje sie ze o czyms sie dowiem kiedy juz bede zakochana i oddana temu zwiazkowi i to zrujnuje moje zycie...

Gość Aneta123456
prosze o pomoc...