Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiolka525354

nie wiem co o tym myslec

Polecane posty

witam. mam taki dziwny problem. Mam kolegę, z którym znam sie dość dobrze. Chodzimy razem do klasy, ale wcześniej bylismy juz 2 razy razem na wakacjach. Nasi rodzice się znają, więc jakoś tak wyszło. w tamtym roku był taki miły, dokuczał mi trochę, zaczepiał ale było świetnie. Później okazało się, że bedziemy razem chodzić do klasy. Było super. tylko, że on zaczą do mnie pisać tylko w sprawie lekcji i czasem wtącał w tą rozmowe jakies inne pytanie niezwiazane ze szkołą. Pare razy pytał się mnie nawet czy mam chłopaka... w tym roku również wyjechaliśmy razem na wakacje... ale tym razem było zuperłnie inaczej... praweie nigdzie nie chodziliśmy razem... tylko jak siedzieliśmy wszyscy wieczorem przy grilu np. to zakładał czapkę z daszkiem i sie na mnie patrzyl... tak bez przerwy... zanim przyjechalam pytał się mojej cioci czy mam chlopaka :) i mowil, ze szkoda ze tez nie przyjechalm wczesniej bo nie ma co robic... pozniej znowu rok szkolny i parwie w ogole nie rozmawiamy. jadąc razem autobusem uśmiecha się np do mnie alebo wsiada do tego samego autobusu ale w ogole sie nie odzywa... nie wiem co mam o tym myslec... on jest taki jakby raz mnie lubil a 2 raz juz nie. a najgorsze jest to ze ona mi sie chyba zaczyna podobać.. :( co Wy na to? proszę o opinię ponieważ naprawde nie wiem jak to odebrac... :]

wiem właśnie... ale chodzi mi bardziej o to co sądzicie o jego zachowaniu... niektorzy sadza, ze on sie wstydzi... bo jak do niego sama podejde to normalnie ze mna rozmawia :/

Gość Giermek
zapierdalacie razem na wakacje to już jest coś

Gość wiokka525354
to wszystko chyba bez sensu... :[