Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mdaw

MAM JUŻ WSZYSTKIEGO DOSYĆ...

Polecane posty

Gość kaliningra
Kochana ja to duzo mądrości życiowej nie mam, ani talentu w doradzaniu, ale mówie Ci strzel sobie ananasa i zadbaj o niego i siebie..

Gość mdaw
jestem kolo 30... tak zawsze taki był ale wiele lat było tak jak on chciał i tyle. poza tym zaslepione osoby neiwiele widzą i budzą się z ręką w nocniku

"W pracy mimo iz jestem inteligentną osobą ledwo daję sobie radę - ciągle sie stresuje że popełnie błąd a u meni w pracy błędy moga kosztowac bardzo duzo... aż starch pomysleć.." nie stresuj się, błędy zdarzają się i Kubicy ;D nie wiem jaki rodzaj pracy wykonujesz, ale błędy może robić każdy..... zdarzają się. Im będziesz spokojniej do tego podchodzić tym łatwiej się opanujesz i nie wyrwiesz serca zamiast zęba ;) "W domu okazuje się że zyje z kimś kto ma inne priorytety w życiu" skąd ja to znam..... ogień i woda..... nigdy się nie dogadywaliśmy... "jego rodzinamnei wprost neinawidzi" mój był ze wsi a ja miastowa rasówka, mezalians grande, nienawidzi mnie rodzinka, bo zrobiłam z niego miastowego w garniturze i z tytułem magistra, zagroziłam, banda idiotów, szkoda mi słów, zamiast cieszyc sie, ze go wyrwałam z wiochy to wmawiają mi, że nie zajmuje sie dziecmi tylko poszlam do pracy karierowiczka... dzieci mają 6 i 7 lat... zbliża się do 40 a nie chce mieć dzieci tu nie mam zdania, wiem, że są tacy faceci... i nie kręcą go loczki i małe skarpetki???? :( przykro mi :( "I niby mnei kocha, niby jest dobrym czlowiekiem, niby zawsze o mnei dba" strasznie to wkurza jak inni zazdroszczą, mam to samo :( więc Cie dobrze rozumiem... "jak się uprze" Kochanie nie wolisz usiąść na chwile koło mnie na tarasie a nie pielesz trawki wokół drzewek? nie widzielismy sie tydzien, bo byl na delegacji Opdowiedz byla NIE. "nie ptorafi rozmawić, mówic o uczuciach itp." taaaa.... mój też..... Ja wiele razy myslalam o tym, żeby od mojego odejsc.... ale chyba nie potrafię... :(

Gość mdaw
może ja za dużo wymagam - nie pije, dobrze zarabia - podejrzewam dla wielu kobiet ideał...

tak i ja też zapomniala to dodac ;) bardzo dobrze zarabia, 20 minut po pracy i jest w domu.... no po prostu jakbym czytała o sobie... a jednak :( i zakładam sie, ze 99 na 100 kobiet chciałoby takiego jak on :(

Gość kaliningra
oj dziewczyny przerażacie mnie.. mam się hajtać, a tu zewsząd takie czarne wizje ;)

Gość mdaw
jak dobrze znasz swojego narzeczonego??? dlaczego masz wątpliwości?

Gość mdaw
znad morza :)

wiesz co kaliningra, gdybym mogła wybierac to ja nie brałabym teraz ślubu, on nic nie zmieni, a nawet ułatwi rozejscie się jakby co.... teraz możesz nawet miec kredyt z partnerem nie bedac jego żona.... moja rodzina nie naciskała, a pare miesiecy po ślubie .... ahhh... i tak dziewięć lat minęło

Gość kaliningra
co do niego nie mam zadnych.. co do siebie mam niestety znam rok, bardzo go kocham, mamy po 30 lat oboje wiec juz swoje tam przeszlismy i wydawaloby sie ze to w koncu jest ta osoba.. ale ja sie boje, ze jednak nie do końca ta

szkoda, że znad morza, bo ja centrum po lewej ;) przepraszam was kobietki ale mysze swoje dzieci na ulicy pozbierac i cos im na ruszt wrzucic.... zapodac dobranocke.... ;) za godzine wracam Mdaw - nalej sobei lampke wina :D poprawia humor, mowie Ci ;)

Gość mdaw
a ja mimo wsyzstko jestem zwoleniczką ślubu :) taka małą skaza - idealistka :)

Tak poczytałam Dziewczyny to co napisałyście i chyba do niedawna miałam podobnie, ale zaczełam doceniac dobre strony zycia z człowiekiem, który nie do konca jest taki jakiego bym chciała, a którego kocham. I jak zaczełam doceniac jego zalety, to i moje zycie troche sie zmieniło na lepsze :) Ideałów nie ma, a i ja mam 30 lat, troche zwiazków za soba, i jak dotad to pierwszy facet, który wraca od razu po pracy do doomu, nie szlaja sie z kolegami, nie zdradza mnie. Zarabia tez sporo, tak anprawde złoty facet :) czasem tylko jestem smutna, czegos mi brakuje,ale wtedy znów staram sie docenic to co mam i Człowieka jakiego mam u swego boku, wartościowego, inteligentnego, z poczuciem humoru, który mnie kocha i nie zrobi mi w zyciu krzywdy :) pozdrawiam

Gość kaliningra
wszystko to jakies porąbane.. niby wydawałoby się proste, ale.. moze człowiek już ma taki zryty beret, że zawsze będzie oczekiwał czegoś niedoścignionego, zamiast umieć cieszyć sie tym co ma i to pielegnowac, nie wiem

Gość mdaw
rok to bardzo krótko - my po 8 miesiącach bylismy małżństwem z wielkiej szalonej milości :) Dajcie sobie jeszcze ze2-3 lata... skoro masz watpliwości - coś może być na rzeczy... Zegar nie tyka :)

Gość kaliningra
o z tym drinkiem to dobry pomysl :)

Gość mdaw
jakbym za każdym złym dniem piła drinka to bym miała juz problem alkoholowy :)

Gość kaliningra
mdaw : wielka szalona milosc? a gdybys miala powtorzyc swoje TAK przed oltarzem zrobiłabys to ? Yolek witaj :)

Gość mdaw
zawsze mówię że nie żałuję tej decyzji - mimo wszystko... zrobiłabym pewnie to i tak, ale nie tak szybko - dałabym nam czas.

Gość kaliningra
Yolek a wasz staż ?

ja tam juz czasami sama ze sobą..... bo mąż nawet nie chce ze mnasiedzieć przed tv.... powiedział mi kiedys, ze nie ma o czym ze mna rozmawiac... poza tym podobno jestem beznadziejnie głupia, tępa, idiotka, zacofana i wstyd ze mna gdziekolwiek wyjsc, nie zabiera mnie na swoje firmowe wyjscia..... a uwierzcie, ze wcale taka nie jestem, w pracy jestem uwielbiana osobą zawsze uśmiechnietą i mam mnóstwo przyjaciół. Dla niego jestem nikim.

nienawidzi spędzac ze mna czasu.... koledzy z pracy mnie uwielbiają.... jestem duszą towarzystwa a on nie powie do mnie nawet miłęgo słówka skad się to bierze? buuuuuuuuuuu

Gość mdaw
młoda a Ty czasami nie jestes molestowana psychicznie?

Gość kaliningra
o ja piernicze.. czarna, ale łoś z tego twojego starego przeciez Ty super kobitka jestes.. i nie słodze bynajmniej ten twoj stary to moze jakis einstein ze stanowiskiem w PANie czy co?

nieeeeeeeee....... ja jestem molestowana słownie przekopał googla i wyszukał mądre słowa i czasami jak ze mna gada to normalnie nie wiem o co mu chodzi ;) kiedyś powiedział, że "moje zachowanie mitygenuje jego zachowanie" , odpowiedziałam "aha".... ;) potem sprawdzałam w necie co to znaczy :P

Gość mdaw
młoda molestowane slowne to jedna z form molestowania psychicznego - nie żartuje...

no i szukając odskoczni od mojego łosia wpadłąm w sidłą innego i tutaj są moje doliny ;) ale was to pewnie nie dotyczy więc nie zaczynam nawet ;)