Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 niczkamo

czemu ja taka jestem

Polecane posty

Go艣膰 niczkamo

zle mi jest z tym. Nie potrafie dotrwac do konca, bardzo szybko rezygnuje z wyznaczonych celow. Przejmuje sie doslownie wszystkim, inny by to ola艂, ale ja ? Ja musze wszystko przezywac jak mrowka okres 馃槶 nie mam depresji, jestem taka od dziecka. Wszystko tlumie w sobie, nie potrafie sie nikomu zwierzyc ze swoich problemow, chociaz nie s膮 wcale duze to ja je wyolbrzymiam uwazam ze to koniec swiata :( potem nie jem, nie spie po nocach. To mnie niszczy , dobija, wysysa ze mnie cal膮 energie, czuje sie taka slaba 馃槶 juz naprawde nie wiem jak dalej zyc

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 niczkamo
ok, nawet tutaj mnie zlewacie :( ok, zreszt膮 co was obchodzi cudze zycie to ja jestem nieudacznik zyciowy nie wy 馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 7678tfgfdh
tez tak mam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niczkamo
czuje sie jak wrak czlowieka, jestem strasznie chuda, mam wory pod oczami jestem blada :( wlosy mi wypadaj膮 nie chce isc do lekarza bo po co ? po to zeby mi powiedzial ze jestem na cos chora ? i znow sie zalamie:( nie chce tak zyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niczkamo
kawa za kaw膮, papieros... czuje dr偶enie r膮k, kolatanie serca :( Mam 25 lat a czuje sie jak 70letnia zniszczona babcia, ktorej zycie nie rozpieszczalo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaadaa
o kurde:/ a sie mialam pytac ile masz lat bo myslalam ze mniej... kurde no przeciez juz tyle napewno przeszlas to dalej przejmujesz sie jakimis drobnostkami? tez tak mialam..jeszcze 2 miesiace temu tak na wszystko narzekalam a dopiero teraz zaczyna mi sie prawdziwe zycie:( i te wszystkie "wielkie problemy" jakie mialam kiedys az chcialabym zeby wrocily...przeciez napewo w zyciu spotkalo sie troche dobrego trzeba sie z tego cieszyc:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niczkamo
jedna blachostka potrafi wszystko zepsu膰, nie potrafie sie juz potem z niczego cieszyc bo ci膮gle mysle o tym co bylo zle :( biore wszystko do siebie, duzo w zyciu przeszlam i naprawde juz nie wytrzymuje psychicznie :( gdy wezme dwie lyzeczki nervosolu jest troche lepiej, serce sie uspokaja ale rozum ci膮gle mysli, analizuje przypomina wszystkie te zle, przykre rzeczy i slowa Mam stresuj膮c膮 prace gdy cos mi nie wyjdzie potrafie sie na p贸艂 godziny zamkn膮c wkiblu i rycze, rycze w nieboglosy. Nie potrafie sie juz usmiechn膮c.. dookola dostrzegam same problemy i mysle ze swiat jest nastawiony przeciwko mnie :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaadaa
radzilabym juz wybrac sie do psychologa...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niczkamo
nie pojde jestem pewna na stowe, co kogo obchodzi moje gowniane zycie :(

Udost臋pnij ten post