Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Protectorianka

Wiekszosc facetów to

Polecane posty

kolesie robiacy z siebie niezła obore.Własnie wrociłam z przejazdzki rowerowej na której A jeden koles jadacy autem sfolgowął obok mnioe polampił sie i pojechał usmiechajac sie B nastepni kolesie wyjezdzajacy z podwórka celowo przypizgali w gaz;] i C zatrzymałam sie w miejscowym sklepie zeby cos kupic i stał koles autem na wprost najpierw zaczał sie popisywac muza puszczajac na fula( muze akurat fajna puszczał) i jezdził tak w ta i spowrotem az wkoncu wjechał na chodzik i koło mnie przejechał i za chwile znow zawrocił Zenada chłopacy tak na bezczela

Gość Macieq_sco
Bo to Polska ;) Wiekszosc ludzi wykazuje wiecej cech pierwotnych, niz wtornych. Te zachowania sa typowo zwierzece, w ten sposob zwierzeta zwracaja na siebie uwage samicy.

dla mnie to smieszne i załosne taka chec zaimponowania niby czym?? wyjechaniem po pizgach czy oblookiwaniem jak zwierzatko???;/ cholerka chciałam sie zrelaksowac, stac sie nie widoczna dla wszystkich tylko ja rower i natura;)...Moze inne laski by sikały i robily oh ah ale mnie takie zachowanie nie bawi;]

Gość Oborę to robi koleżanka
używając takie języka. A swoją drogą, to patrząc na język i styl pisania, nie dziwię się, ze tacy kolesie się przylepiali - "Wart Pac pałaca".

MeIIygion ma rację puste przyciąga puste. Chamstwo ciągnie do chamstwa.

Czyzby meskie ego sie odezwało??? kazdy pisze jak lubi a słowo obora jest nalepsza metafora na okreslenie tego iz ktos robi z siebie "pajaca';]pasuje ????

Gość -Bin Laden-
No niby popisują się i ogólnie to żałosne jest jak kolesie tak robią ale kumpel tak poderwał niezłą suczkę i teraz z nią mieszka. Zazdroszczę mu bo naprawdę jest i atrakcyjna i śliczna.. może głupiutka jeszcze, ale jest naprawdę niezła.

Protectorianka - przecież ten nick mówi sam za siebie. Pewnie nosisz różowe wdzianka i białe kozaczki, czyż nie? :D

Mellygion twoj za to nic nie mowi Nie nie nosze białych kozaczkow chyba ci sie moda zatrzymała w srednich wiekach ;] a różu nie znosze PUDŁO posmarkany wrozbito;]

Rządzić możesz u siebie na podwórku, dziewczynko. Będę pisał, gdzie mi się podoba 🖐️

Gość sdsadsa
ale z ciebie błyskotliwa tepa cipa :D w dodatku egocentryczka - zachowanie kazdego samca interpretujesz w jeden sposob - chce mnie zerżnac. gratulujemy! :D

a tak przy okazji co znaczy vice versa?

sdsadsa ale z ciebie błyskotliwa tepa c*pa w dodatku egocentryczka - zachowanie kazdego samca interpretujesz w jeden sposob - chce mnie zerżnac. gratulujemy! ale chrzanisz ze sie tak wyraze;]... ciekawe gdzie napisałam kwestie o " zerżnieciu ";] hahaha zalllll wykazałam jak prosci sa faceci ale widac ze niektórzy sa za tempi;]

Taaa, już się boję. Mogłabyś gówniaro poćwiczyć kulturę osobistą przed lustrem.

Protectorianka, czyli jak mniemam nick pochodzi od słowa protectorat, czyli płatne poparcie...no cóż...czasem niechcący nam się coś wypsnie...