Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Protectorianka

Wiekszosc facetów to

Polecane posty

Gość Oborę to robi koleżanka
Ja wyrażenia łacińskie znam i rozumiem i nie potrzebuję google by znaleźć znaczenie. To było pytanie kontrolne!

Kontrolowac to sobie mozesz własny ass a nie mnie ;] nie uzywam wyrazen których nie potrafiłabym zrozumiec....A z ta inteligentna młodzieza inaczej to daruj sobie nie kazdy jak ty Mellygion musi słuchac disco polo;]

A czy w klubie "Protector" można znaleźć młodzież płci żeńskiej skłonnej do zabawy "loda za loda"?

Gość Protector mi się zniszczył
trochę na pałce może mi poprawisz - usteczkami

Gość Oborę to robi koliżanka
ja to ewentualnie stawiam lody za zrobienie loda

Gość sdsadsa
ale chrzanisz ze sie tak wyraze;]... ciekawe gdzie napisałam kwestie o " zerżnieciu ";] hahaha zalllll wykazałam jak prosci sa faceci ale widac ze niektórzy sa za tempi;] gdzie napisałas? napisałas ze chcieli ci zaimponować. samce chca zaimponowac samicy aby mogli ja zerżnać. ergo jesli uwazasz ze chcieli ci zaimponowac - to uwazasz ze chcieli cie zerznac :] ale rozumiem twoje braki wiec nie boj sie pytac dalej jesli czegos nie rozumiesz ;)

Gość Oborę to robi koliżanka
jak co to byłem pierwszy i stawia lody od Grycana, ale po

Mellygion wyszło szydło z worka jaki z ciebie inteligent i moralniak wez sie puknij w ten łep i nie wyciagaj swojego malego na to forum bo jedno co moge ci zrobic to kopa w dupe na poped zebys szybciej stad leciał;]

Dziecko to ze nie miałas logiki na studiach to juz nie moja wina;] jestem na wyprawie rowerowej i pisze jakich kretynow spotkałam ktorzy nawet nie podeszli i nie zagadali ergo wiec tu o zadnym rznieciu mowy nie ma;] wez te swoje wypociny wsadz na rame i zawiez mamie;]

No tak... Jesli wie co chcieli zrobić ci kolesie, tzn. jest s tej samej grupy społecznej. Jeśli wię, że w ten sposób chcieli jej zaimponować, to musi być silnie związana z tego typu kolesiami. W mojej grupie jak się chce zaimponować dziewczynie, to zabiera ją się do teatru lub filharmonii. No cóz... każda grupa ma swoje zwyczaje..., rózne zwierzeta mają rózne obyczaje godowe...;-)

mell jaki ty durmy jestes wulgarny cham oceniajacy ludzi po nicku zenada

Gość sdsadsa
Dziecko to ze nie miałas logiki na studiach to juz nie moja wina;] logika? tu akurat działa biologia moja droga ;) jestem na wyprawie rowerowej i pisze jakich kretynow spotkałam ktorzy nawet nie podeszli i nie zagadali nie podeszli a myslisz ze chcieli ? a jesli chcieli to po co? poznac twoja "fascynujaca" osobosc lol ergo wiec tu o zadnym rznieciu mowy nie ma;] czytanie ze zrozumieniem na maturze było a ty nadal nie potrafisz :)

Gość Neillla
Mellygion sam sie tutaj pierdol bo produkujesz sie jak syf na doopie , widac ze autorka chciała normalnie wypowiedziec sie na temat -prawdopodobnie takiego samego kretynskiego zachowania chłopakow ale ty prezentujesz takie samo....

Oborę to robi koleżanka taaak ales wymysliła chyba za takie głupie tezy na temat ludzi cie na psychologie nie wpuscili ..dosłownie parafrazujac mozna stwierdzic ze ktos okrada na ulicy starsza babcie jest powodem ze babcia jest złodziejka sama i przyciaga złodzieja wez sie juz schowaj bo nieraz czytałam tutaj takie teorie ze ludzie przyciagaja pecha ta i co jeszcze;] ???????

Gość sdsadsa
Oborę to robi koleżanka taaak ales wymysliła chyba za takie głupie tezy na temat ludzi cie na psychologie nie wpuscili to zadne tezy nie sa , to fakty ;]

logika? tu akurat działa biologia moja droga po pierwsze nie uzywaj zwrotu "moja droga w stosunku do mojej osoby " bo z toba nie chciałabym miec nic do czynienia po drugie logiczne myslenie - miałam na mysli ze nie potrafisz załapac o co chodziło mi w moim temacie wiec nie wiem kto tu nie potrafi zrozumiec ironi jakiej uzyłam "jestem na wyprawie rowerowej i pisze jakich kretynow spotkałam ktorzy nawet nie podeszli i nie zagadali nie podeszli a myslisz ze chcieli ? a jesli chcieli to po co? poznac twoja "fascynujaca" osobosc lol ergo wiec tu o zadnym rznieciu mowy nie ma;] nic dziwnego skoro rozłozyłas zdanie na \dwie czesci i zaczełas doszukiwac sie czegos o czym w ogole nie pomyslałam to jest nie logiczne w tym momencie;] chciałam stwierdzic ze nie podeszli a zeby chciec kogokolwiek przeleciec trzeba podejsc do danej osoby a ty pisałas o tym ze chcieli mnie " zerżnac" wiec sama pomysl co piszesz

sdsadsa to ja pewnie jesli jakich zul podejdzie do ciebie i zapyta o 3 złote na jabola to pewne jest ze wyczuł cie ze jestes taka jak i on to wynika z twojego dennego gadanka;] ehh przykro mi wobec tego porownania jestes pijaczka;] swoj swego pozna...

Gość Diana21
ktoś sie chyba chce dowartosciowac

Gość Diana21
Faceci nie sa od tego zebu ich rozumiec tylko zeby ich kochac podobnie jest z nami ... skoro zwracaja na Ciebie uwage pewnie sie im podobasz ... nie masz lepszych tematow do obgadania??? "obora" - no sorry ŻAL

Diana21 no sorry w taki prostacki sposob?? inaczej bym zareagowała jakby chłopak podszedł zagadał kulturalnie, lub cos oryginalnego powiedział to wiedziałabym ze mam doczynienia z kims wartosciowym, porzadnym fajnym chłopakiem a nie...a po to sa topici zeby pisac ..nie miałam zamiaru sie tu rozpisywac czy mi z tym zle czy nie ale poznac opinie Madrych kobiet ktore miały tez takie 'akcje";] tyleeeee

Gość Diana21
spoko masz do tego pelne prawo :)) a faceci tak maja wiem z wlasnego doswiadczena czasami zachowuja sie jak zwierzeta ale jezeli tacy Ci nie odpowiadaja to najlepiej ich ignorowac

Wkoncu ktos mnie zrozumiał Boze dziekuje:D..tez własnie ich ignorowałam bo takie zachowanie to czysta gowniazeria;]....ale jak mowie w ciagu 1 wycieczki rowerowej 3 akcje;/