Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet zdrady nie przebacza

Prawdziwy mężczyzna nie przebacza zdrady

Polecane posty

Gość Facet zdrady nie przebacza

I nie potrafi być z kobietą, która go zdradziła. AMEN. Tylko ciota bez honoru, godności, poczucia wartości przebacza zdradę, ewentualnie moczykijek, który sam zdradza. AMEN.

Gość do autora topicu
prawdziwe kobiety też.

Gość jestem kobieta ale
przyznaje ci racje

Gość kobieta ktora zdradzila
jest juz na zawsze dnem

Gość woman to woman
prawdziwa kobieta również. To dziecinada i zabawa. Nie dla mnie. Jak ci zależy, kochasz, to nie zdradzasz.

Mądre słowa zgadzam się ale warunek kobieta też nie zdradza ,wierność to podstawa udanego cudownego związku trzeba szanować partnera i siebie

Gość xxyyzz*
Jeżeli ktoś zdradza (nieważne czy kobieta czy mężczyzna) to znaczy że nie kocha i nigdy nie kochał AMEN

Gość a ja juz mam meza
moj maz tez tak twierdzi i go w 100% popieram...

A prawdziwa kobieta po jakimś czasie wybaczy zdradę ale nigdy nie zapomni i nigdy nie da drugiej szansy szmaciarzowi :)

Mellygion - ten fałszywiec inaczej ma nicka napisanego - MaIIygion :) ja wiem kiedy pisze on a kiedy Ty więc inni raczej też wiedzą więc się nie stresuj ;)

Gość Kochajaca_Zoneczka
kobieta ktora zdradzila jest dnem tak???? a kim jest facet co zdradzil...???

Gość Egnever
To jest oczywiste! Swoją szmatę pogoniłem natychmiastowo. I tak wszystko rozegrałem że nie dostała ani grosza przy podziale majątku. :D Nie ma litości ani wytłumaczenia dla kurewstwa. Inna sprawa gdybym ja był wcześniej niewierny - ale nie byłem. Zatem mam prawo czuć się skrzywdzony.

Gość Ale i tak ten jej nowy
byl lepszy od ciebie w lozku i zadne podzialy majatku tego nie zmienia

Gość światła zgasły.
Nie macie prawa tak mowić.! Nie macie nawet pojęcia co czuje kobieta ktora zdradziła swojego chłopaka albo męża którego kochała przez jedna głupote, np. jak byla pijana. Jeśli nigdy nie byliście w takiej sytuacji to lepiej sie nie wypowiadajcie.!

Mężczyzna nie wybaczy zdrady fizycznej. Kobieta z kolei może ją wybaczyć. Ale nigdy nie wybaczy zdrady emocjonalnej:o

Gość ja..................
AMEN :)

Gość a ja napiszę tak
Prawdziwego mężczyzny kobieta nie zdradza. Musi być z nim coś nie tak żeby go chciała zdradzic i żeby do tej zdrady doszło.

Gość Egnever
Był lepszy czy nie ale teraz szmata jest na lodzie, bez grosza! :D Tamten szczur ją olał, gdy się okazało że nie wyciągnęła ode mnie nic i już szuka innych ofiar. A ja mam kasę i wolność. I satysfakcję że sukę tak załatwiłem. :D

Gość obuchem w łeb
Prawdziwa kobieta wybaczy zdradę???? Chyba prawdziwa IDIOTKA :D

Gość do Egnever
no to juz jasne dlaczego cie zdradzila. Ale to ona jest gora a nie ty. Z kasa czy bez kasy.Tak to jest.I mysle, ze ty o tym dobrze wiesz

Gość Egnever
Dyma mnie kto jest górą. :) Mam po prostu radochę że w odpowiednim momencie byłem twardy i nie miałem wątpliwości ani skrupułów. Zdradziecką sukę trzeba ukarać i wykopać z domu: to pewne!

Gość do Egnever
Dyma czy nie dyma, faktu to nie zmienia. A skad wiesz , ze Cie zdradzila? Powiedziala Ci to? Przyprowadzila i pokazala? Podgladales? Bo jesli tylko zyczliwa sasiadka Ci doniosla to moze sie okazac, ze jestes wiekszym debilem niz myslisz.

Gość ja tez bym zdrady nie
przebaczyl

Gość anetaaaaaaaaa
Ja bym wybaczyla ale wiem ze po jakims czasie zwiazek i tak by sie rozpadl a juz na pewno nie bylby w 100% udany i cudowny. Bo i tak nie moglabym byc z takim facetem ktory przez slabosc badz uzywki dotknal i pragnal innej, wsadzil jej i pier*** jej do ucha jak mu jest cudownie!! zabijala by mnie ta mysl! Patrzylabym na ukochanego i w jednej chwili z milosci mialabym ochote wyrwac mu jego fi*** wlasnymi rekami i rzucic mu go w twarz!! BRZYDZE SIE ZDRADY!!

Gość kinia2626
Wybaczając wyrównujemy rachunki ze swoim sumieniem.

Gość _prawdziwa kobieta_
tez nie wybaczy :P zarowno psych jak i fiz :]

Gość A-ta
próbowałam wybaczyć i zdradę emocjonalną i fizyczną; w imię ratowania rodziny, chowając głęboko swoją dumę i godność; duma i godność jednak były mądrzejsze od swojej wlaścicielki i ostatecznie pogoniłam skurczybyka :) minęło kilka lat i nie żałuję tego - wolę do końca zycia być sama, niż z takiego typu facetem;

AAAAAAAAAAA!!!! OKO ZA OKO!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! a teraz wszyscy grzecznie ustawcie się w równym ogonku, każdy jeden i jedna obciągnie mi z połykiem, nagram to wszystko i pokaże mojej zdradzającej żonie, niech też ma podniete :)