Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet zdrady nie przebacza

Prawdziwy mężczyzna nie przebacza zdrady

Polecane posty

Ja nie wybaczyłam zdrady i nigdy nie zdradziłam nikogo. To jest prawda, że prawdziwa kochająca kobieta nie zdradza mężczyzny. jesli to zrobi to albo ku.rew, albo jest baardzo nieszczęśliwa w związku a jej facio to palant, z jakiegoś powodu

"jesli to zrobi to albo ku.rew, albo jest baardzo nieszczęśliwa w związku a jej facio to palant, z jakiegoś powodu" Tylko ten pierwszy powód jest właściwy. W drugim przypadku się po prostu odchodzi, a nie zdradza. 🖐️

Gość agi1982
to prawda, prawdziwy facet zdrady nie przebaczy! A wiec najlepiej sie mu nie spowiadac, albo nie zdradzac. Zdradzilam mojego bo mnie z blotem porownal i dalam mu w kosc. Przez przypadek przeczytal sms, ktory nie mial on czytac. Strasznie to przezywal, plakal itp. Postanowilismy sie rozstac, po 1 tygodniu czasu sie stesknil i dalej jestesmy razem. Ale przebaczyc nie przebaczyl! Jak dochodzi do sprzeczki to on to wypomina ale na natepny dzien jest bardzo kochany. A wiec najwazniejsza jest milosc, wszystko przetrzyma, wybacza. A ja sie nauczylam ze najgorszy bol jest kiedy osoba ktora kochasz cierpi z twojego powodu. Bledy popelnia kazdy! Czy to kobieta czy mezczyzna!

Gość 22334455
Facet zdrady nie przebacza? ha ha ha jesli głupi rogacz sie w ogóle dowie ze jest zdradzany ha ha

Gość gość
Kobieta też

Gość Gość 345612

Zdradzająca kobieta jest dla mnie zwykłą spluwaczką i niczym się nie różni od leśnego ssaka. Z taką natychmiast bym się rozstał.Nie potrafiłbym już żyć i kochać się ze spluwaczką , po prostu bym się brzydził.

Gość dvp
4 minuty temu, Gość Gość 345612 napisał:

Zdradzająca kobieta jest dla mnie zwykłą spluwaczką i niczym się nie różni od leśnego ssaka. Z taką natychmiast bym się rozstał.Nie potrafiłbym już żyć i kochać się ze spluwaczką , po prostu bym się brzydził.

Dla mnie tym samym jest zdradzający facet, różnica jest taka że ludzie czasem się dziwią. Nadal kobieta zdradzająca ma gorszą opinie od faceta zdradzającego.