Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luzikguziktojaa

Nienawidze mojego BIUSTU

Polecane posty

Gość luzikguziktojaa

czy ktos wie ile kosztuje operacja zmniejszenia biustu? ja czuje sie ze swoim okropnie, mam rozmiar 70G i choc ogolnie jestem dosc zgrabna to przez ten biust mam problem z kupieniem ubran, w ogole czuje sie przez to gigantyczna ;( niech ktos mi pomoze..

Gość Giermek
a co na to okoliczni faceci ??

Gość joooołkkaakakk
to nie jest jakiś wielki biust, duży tak ale bez przesady!! wiem, bo sama niedawno miałam 70 F/G. Ostatnio trochę schudłąm i mam zgrabne E :-) moze i ty zrzuć pare kg zamiast myśleć o operacji?

Gość luzikguziktojaaa
mezczyzni kiedy ze mna rozmawiaja widza tylko moj biust, krepuje mnie jak reaguja na ulicy, kiedys szlam do domu zapomnialam parasola w ulewie to jacys mezczyzni gwizdali za mna i nazwali mnie miss mokrego podkoszulka, to takie upokarzajace ;(

Gość luzikguziktojaaa
ktos zna cene operacji mniej wiecej??:(

Gość w kropce.....
rozumiem cie ja tez mam ten problem ostatnio kupwalam sukienke i musialam wziasc rozmiar 42

Gość joooołkkaakakk
schudnij!!! raz jeszcze radzę!!!

Gość w kropce.....
ostatnio czytalam cos kolo 15 tys ale jak zagraza zdrowiu biust to nfz refunduje czesc

Gość joooołkkaakakk
1. raz jeszcze napisze - przesadzasz!!! to nie jest wielki biust!!! 2. żalisz sie , a jak ktoś Ci dobrze radzi to olewasz i tylko klepiesz kółko jak to Ci niby źle. 3. w sprawie cen zapraszam na google :-O

Gość Gdzie Ci Mężczyźnu
ja ma 80 G/H fakt ze biust jest wielki i utrudnia życie - np.bieganie grozi podbitymi oczami:p ale lubię go ;) ogolnie jestem puszysta, ale nawet kiedy chudne biust pozostaje taki sam, grunt to go polubic! ja zaczełam go w koncu eksponowac- w koncu nie kazda moze miec taki ładny dekolt :p a głupie kometarze po prostu ignorować, albo sie z nich śmiać:p pozdrawiam!!

Gość gl0d0m0r
wiesz ile ja bym dała zeby miec taki problem? powiem ci tylko tyle - lepiej miec za duzy biust niz byc deską