Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 90Snikersik90

Ktos kto umie angielski

Polecane posty

Gość 90Snikersik90

czesc.mam do napisania po angielsku odpowiedz na takie pytanie What;s is Doda like ? (mam podac 7 opisów) jaka ona jest ;/ Pomogłby mi ktos z Forum ?? :)

doda is very talkative and sociable. sometimes doda is vulgary. maja to byc proste zdania czy bardzoej rozbudowane?

Gość magister filologii
Doda is stupid.

Gość 90Snikersik90
Tzn mam napisac jaka ona jest ..... ogolnie ;/ ;] Np. Doda jest szalona,madra,agresywna,przebojowa ;] Przetłumaczysz mi to lub cos lepszego moglabys napisac to bylabym wdzieczna.W skrocie musza sie znalezc 7 przymiotnikow

doda is a polish singer. she is very talkative and sociable. she is self-confident and she believes in her talent. moreover she is a colourful character. sometimes she says something stupid because she is absent-minded. she thinks that she has no faults. what's more she is very smart. her ig is above the average!

Gość 90Snikersik90
A mogłabys mi to teraz przetłumaczyc na Polski ?

The opinions about Doda are usually unfriendly. The majority of people can suggests that she is rude, stubborn or selfcentered. What is the truth about our Quenn? She is obviously very inteligent and creative. It is for sure. She makes us feel a lit of bit angry, because of her specific sense of humour, but can we admitt, that she is not talented? I don't think so. moze się przyda:)

doda jest polska piosenkarka. jest bardzo gadatliwa i towarzyska. jest pewna siebie i mocno wierzy w swoj talent. ponadto jest barwna postacia. czasami powie cos glupiego poniewaz jest roztrzepana. uwaza ze nie ma zadnych wad. co wiecej jest b madra. jej iq jest powyzej przecietnej

Gość 90Snikersik90
Dziękuje wszystkim za pomoc w zadaniu :) kłaniam sie ;]

Gość gość
XmnolqXVekf11Cwqkb0igjY7