Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvvvvvvvvvvvvvv

do 30-latków

Polecane posty

Gość vvvvvvvvvvvvvvv

Chcę was zapytać o wasz apetyt na sex..... Mam 33 lata i moje potrzeby bardzo zmalały... zastanawiam sie czy to normalne... Jako 17 latek kochałem się 5 razy z 20 minutowymi przerwami , teraz nie ma mowy o drugim numerku "pod rząd" , czasem nabieram ochoty na sex po dwóch dniach.... a jak wyglądają wasze kontakty drodzy 30-latkowie ??? (proszę o nie wpisywanie wulgarnych komentarzy)

Gość ossssa23
ooo moj mężczyzna ma 30 lat i ma baaaardzo duze potrzeby, czasem mysle ze zbyt duze ;-) i moze kilka razy pod rząd, takze chybaa wiek nie wpływa :)

Gość agneeesss777
może nie ta kobieta??

Gość hehhh skas to znam
30 koncze za 5 dni a moja pani juz z pol roku marudzi ze tak rzadko, a ja jej powtarzam starosc nie radosc;)

Gość vvvvvvvvvvvvvvv
no to już nie wiem , czy mam się martwić , czy nie.... spodziewałem się że coś się będzie działo , ale czy nie za wcześnie??

Gość mój chłopak ma 33
i nie wychodzimy z łóżka

Gość mój ma 29 lat i może
tylko 2 razy dziennie:-( Z przerwą minimum dwugodzinną...

Nie chodzi o starość. Tylko w tym wieku, ( jak ktoś nie przegapił swoich najlepszych lat) trudno o spontan, jak już wszystko się widziało i robiło. ;) Oczywiście można szukać jakiś udziwnień ale nie każdemu to odpowiada. Ruchanie młodej duupy też raczej nie odmładza.

Gość leeeoooo
to zalezy tez od temperamentu, stylu zycia, stresu, odzywiania, sportu, itp itd. Nie wiem, czasem tez problemyy moga wplywac ze sie nie ma ochoty na seks, ale u innych problemy powoduja ze sie chce czlowiek odreagowac, miec chwile odlotu. Tez mam 30 lat, moze mam mniejsze potrzeby, ale sa dni kiedy moglbym robic to czesto naprawde. jest to tak falami