Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WillaWonka

jak rozlużnić mięsnie?

Polecane posty

rozpoczelam wspołzycie z moim chłopakiem ale przez okropny ból nie mogę nigdy kontynuować... mam gruba i rozciagliwa błone dzieiwczą ktora nie chce się przerwać i zadaje bol mi jak i roznież partnerowi wrzynajac się nie w niego... Sądzę ze ten ból jest róznież powiękony przez to ze nie potrafie sie rozluznic co jest wynikiem tego ze nieswiadomie zaciskam miesnie pochwy.... może macie jakieś sposoby na ich rozluznienie by partner mógl bez problemu we mnie szybko wejsc nie zadawajac mi duzego bolu byłabym mardzo wdzięczna za odpowiedzi :) Pozdrawiam

Nie cche Cie nakrecac ale jest procent kobiet z tak grubymi błonami ze musza byc usuwane przez lekarza.Radze wybrac sie go gina na zabieg usuniecia..pozdrawiam

Gość vvvvvvvvvvvvvvv
oliwka - dużo oliwki , i będzie lepiej

Gość WiIIaWonka
a mzoe byc oliwa z oliwek?

Gość vvvvvvvvvvvvvvv
może , możesz ją podgrzać w mikrofalówce do temp ciała , i będzie miło i przyjemnie....

Gość poprawka
a właśnie, może jakieś lubrykanty? albo oliwka w żelu taka jak dla dzieci- johnson&johnson (nie wiem czy dobrze piszę :D ) ps. możesz też coś chlapnąć przed stosunkiem na rozluźnienie, jakąś lampkę wina... lub dwie ^^ poważnie mówię, mi to pomogło :)