Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akasza*22

Rozstanie

Polecane posty

Gość Akasza*22

Byłam z Facetem 2 lata. Przyznał mi się że pisał z byłą i wspominał co było kiedyś,ale on ma swoja miłość on był ze mną.Ogólnie mielismy dużo sytłacji,a wiec postanowiłam go zostawić tzn powiedziała że potrzebuje czasu bo mnie zranił.I gdy już chciałam wrócić on powiedział że potrzebuje czasu co się potem okazało ? Poznał inną i to z tydzien temu jakoś. Prosiłam by wrócił ale on nie . Warto Walczyć o To nie wiem co już mam ze sobą zrobić ! Mam dosć życie dla mnie straciło sens!!

Gość Akasza*22
Myślicie czy że wróci ? Wracali do was ? :(

Gość nieeeeeeeeeeeeee
nie, nie i jeszcze raz nie! Wiem, że łatwo się mówi. Ja nie posłuchałam. Doszło do tego, że się zbłaźniłam. Bo jak zaczniesz się wkręcać to nie możesz przestać. Teraz nie mogę patrzeć na siebie. Jak będzie chciał to wróci, walka nic nie pomoże. Tylko czy chciałabyś być z kimś takim?

Gość Akasza*22
Własnie o to jest pytanie bo teraz przeżywam nie jem nie spie płacze i moze minie to z czasem a tak to jesli znów miałoby się to powtózyć to ja nie wiem tego nie przeżyje. ! CO ROBIC !! :(

Gość odczekaj troche
byc moze facet zmieni zdanie, ale wiedz, ze ja na twoim miejscu nie wrocilabym do niego... skoro on po tak krotkim czasie znalazl sobie inna, co gorsza nawet nie mysli o powrocie do ciebie to co on jest wart? wedlug mnie nic... miej swoj honor, szanuj sie dziewczyno! znajdzie sie inny, lepszy, wierz mi! ja bylam z facetem dwa lata, zostawil mnie... pol roku ryczalam, tesknilam... a on mial mnie gdzies. teraz jestem w nowym zwiazku, facet traktuje mnie cudownie, o niebo lepiej od bylego. wiec zastanow sie czy chcesz marnowac swoj czas na takiego kretyna... ;-* trzymaj sie!