Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madziks1984

DO DZIEWCZYN!!!!

Polecane posty

ale my chcemy tez byc dowartosciowane..tulone itd a ...moj facet przedemna nie mial dziewczyny 4 lata...moze ciagle przyzwyczaja sie do mnie ale czujemy ze soba sie obrze

po 5 latach...dziewczyno nie rozsmieszaj mnie bo masz niby ponad dwu letni zwiazek ale co to za zwiazek skoro facet odwraca glowe od Ciebie gdy chcesz go pocalowac..tak jakby nie lubial tego..byl inny..naprawde jest to przykre

Łoś, mój facet ma trochę wad, które akceptuję, bo go kocham. ale ten problem nie daje mi spokoju. burzy mój spokój, wzmaga podejrzliwość. zaczyna mnie to męczyć.

typowy facet to.....MOW DO SŁŤPA SŁUP JAK D........ znacie to???? nie wazne czy jestez z facetem 6 lat czy 6 miesiacy to zupelnie bez znaczenia, nie wiem jak temu zapobiec , ale jedno jak jz mi sie kojazy to fakt ze kiedys tak mialam ze najpierw mnie nie calowal... to zrobilam z tego panike jak wy , potem sie martwilam ze pewnie mnie nie kocha bo nie napisal smsa , potem wmawialam sobie ze mnie zdradza bo jakis smutny jest oststnio , potem wnikalam czy na pewno jest u kolegi a nie u kolezanki, a właściwie to dlaczego nie jest u mnie??? i co na koniec usłyszałam??? NIESTETY NIE MOGE ZNIEŚĆ JUZ TWOICH OGRANICZEŃ, to za powazne , czyje sie zwiazany ! NIECHCE JUZ BYC Z TOBA

Madziks ale o co Ci chodzi, przeciez sie z Toba solidaryzuje, mowie, ze tym bardziej ze nie jestescie soba dlugo to dziwne, ze facet nie caluje z wlasnej inicjatywy

wiem wiem sama jestem podejrzliwa osoba zazdrosna......ostatnio jak byl u mnie ta 3 noc pod rzad co mnie nie calowal wogle to mialam taka ochote go sama zaczac calowac ale pomyslalam nie!!!poczekam ..sprawdze czy on sam cos bedzie dzialac i tak sie doczekalam ze zasnelam obudzilam sie rano ja do szkoly on do pracy....gdy jechal do pracy napisalam mu smsa ze 3 dni sie widzielismy a wogle mnie nie poalowal napisal tylko wiem i sorki..

to nie wiem chyba nie jestesmy sobie przeznaczeni :O dla mnie to idiotyczne, ze ktos nie potrafi podac przyczyny tak typowego zachowania w zwiazkach, jakim sa pocalunki... nie bardzo mam ochote wmawiac sobie, ze to ja jestem dziwna :O

jak dla mnie to czlowiek zakochany poiwnien calowac jak najczesciej widocznie kazdy ma inaczej nie chodzi mi ze ma ciagle mnie calowac...ale nie tylko przed samym sexem!ni e pamietam kiedy sie calowalismy oprocz zblizenia!!!dosc tego!!!!!!!1

bo on mnie NIGDY nie caluje to chcoialam sie przekonac czy ta 3 noc tez..jak cos postnowie by sprawdzic i przekonac sie to jasne potrafie byc uparta jak osiolek..tak pzoatym to loz fajna z Ciebie babka

ajak bylismy w Polsce na drugich wakacjach to za tym drugim razem rzadko w sumie sie kochalismy calowanie tylko przed sexem..w ciagu dnia itd jedynie buziaczki..przytulaki...i tez sie zastanwialm czy mu sie przestalam podobac ze czesto sie nie kochalismy..zapytalam wprost..poiwedzial ze podobam mu soe

i jednemu i drugiemu zwiazkowi wróżę ZAGŁADĘ!!!! inaczej tego ujac nie mozna, juz nie chce mi sie nawet Was słuchać. ide sie położyć do łóżka ze swoim kochanym dam mu buziaka słódkiego bo juz spi jak dziecko, przytule sie i zasne spokojnie, i jak rano sie obudze pierwsza to tez dam mu buziaka, a on juz bedzie wiedział czego chce ;) dobranoc

Nie panikujcie błagam,,ale taka to juz natura kobieca ze szuka dziury w całym, ok pogadajcie ze swoimi facetami wprost i dowiecie sie dlaczego i jak, ale nie róbcie domysłów bo od tego na prawde można zwariowac i stracić coś pięknego

Nie panikujcie błagam,,ale taka to juz natura kobieca ze szuka dziury w całym, ok pogadajcie ze swoimi facetami wprost i dowiecie sie dlaczego i jak, ale nie róbcie domysłów bo od tego na prawde można zwariowac i stracić coś pięknego

ja nie bede jak zwykle gadac o naszych prolemach ....bo on naprawde pomysli ze szuka m dziury w calym ale czasem smuce sie ze nie caluje mnie tak sam od siebie tylko tyle a ogolnie to jestem szczesliwa ze mam Mojego Misia

jestem ciekkawa jak Ty bys odebrala gdyby Twoj fact sam nie dobieral sie do Ciebie malo byscie sie kochali a calowali tylko przed sexem

Gość do dlaczegooo
mialam tak samo jak Ty,bagatelizowalam,nasz staz byl 7lat,a od roku on taki sie zrobil,byly rozmwy,ja go napadalam pocalunkami,w sexie tez gdyby nie ja to nic by nie bylo,zawsze wywracal kota ogonem no i ? W koncu sie przyznal z placzem ,ze mnie nie kocha i sie rozstalismy.A zazdrosny o mnie jest do tej pory,wiec akurat to z miloscia tak duzo wspolnego nie ma,zmien chlopaka poki czas ;)

Gość meski punkt widzenia
roznica wiekowa miedzy wami wychodzi,TY jestes mloda,chcesz czulosci,bliskosci,a facet 32 l to juz taki wiek,ze ma te wszystkie czulostki za soba,jest praktyczny bardziej jak romantyczny,konkretny,i z sexem tez juz rzadziej,najwiekszy potencjal jest tak do 30,pozniej libido spada,tak ma wielu facxetow po 30.Twoje wypowiedzi mowia,ze jestes jeszcze mlodziutka i masz inne oczekiwania,zmien na mlodszego,wtedy bedziesz calowana,tulona itd I to facet Ci mowi z wlasnego doswiadczenia,tez tak mam i mam 33lata;)

co z tegio ze jest 8 lat starszy nie czuje tez roznicy wiekowej bo dobrze sie czujemy ze soba..a od tak siobie nie zmienia faceta bo mi zalezy na nim!!!

ja wole byc ze starszym facetem bo wie czego chce od zycia..pzoatym On jest najlepszym facetem jaki mi sie przytrafil

Poizatym ile zwiazkow jest starszych od Siebie moj tata ma 45 jego kobieta 34 ,moja siostra 23 jej facet 28...na swiecie jest bardzo duzo zwiazkow gdzie facet jest starszy

Gość mariolka9001
MAM PROBLEM! Mam 18 lat. Nigdy wcześniej nie miałam chłopaka, a buziaki ograniczały się do zwykłych cmoków w policzek. Na ostatnim Sylwestrze chłopak, któremu podobam się od bardzo, bardzo dawna próbował mnie pocałować 2 razy po czym ja odkręcała się z obawy, że nigdy wcześniej tego nie robiłam, było bardzo miło i chciałabym się do niego zbliżyć, ale on od razu chce całować się z języczkiem. Nie wiem co robić. Ja tego nie umiem.... Pomocy!!!