Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madziks1984

DO DZIEWCZYN!!!!

Polecane posty

Jestem z Moim facetem ponad pol roku nie dlugo ani nie krotko ale mamy udany zwiazek i sie kochamy,on ma 32 lata ja 24...jest dla mnie dobry,kochany.dobrze czuje sie z nim i wie czego chce od zycia.Problemem jest ze zauwazylam ze w sumie nie caluje mnie tak szybko czas zlecial z nim ze dopiero zaczynam od jakiegos czasu zauwazac ze on sam mnie nie pocaluje"zazwyczaj robi to gdy sie mamy kochac a ja nie chce zeby tak bylo...chcialabym zeby calowal mnie sam od siebie np w ciagu dnia,zeby mnie zaskoczyl..czy ja wymagam tak duzo??czy zagineli faceci ktorzy nie okazuja uczuc??wiem ze mu zalezy na mnie ale z drugiej strony jest dla mnie dziwne zeby sie nie calowac np ostatnio spal u mnie 3 noce i nic nawet mnie nie pocalowal...faceci pewnie sobie z tego nic nie robia ale ja zaczynam myslec i zastanawiac sie CZEMU??CZY ZE MNA COS NIE TAK??

My dziewczyny zawsze bierzemy sobie wszystko do siebie a ja nie bede ani nie zamierzam sie upominac o calowanie ...bo on wie ze uwazam ze on malo caluje bo mowilam mu to nie raz ..ale nie skutkuje..moze on w glebi serc a mnie nie kocha

Gość I ja cos dopisze...
Po 6 miesiącach nie należy mówić o miłości... O miłości można mówić na łożu śmierci. Wtedy się wie,że kochało się kogoś najmocniej i ze to była miłość:) O to chodzi w słowach zołzy,która bardzo serdecznie pozdrawiam:)

Gość zrób mu laskę
i nie mysl tyle

Gość znalazły się madrale
Akurat Wam oceniać cudzą miłość. Zapytaj go o to - może nie chce wyjść na mięczaka, który lubi pieszczoty? Albo po prostu nie lubi całowania?

ale jestescie puste nigdy nie bylyscie zakochane po ponad pol rocznym zwiazku??to ze ktos nie jest dlugo nie znaczy ze nie moze sie zakochac itd...poznalismy swoje rodziny,bylismy wspolnie na wakacjach dwa razy jest super

a moze masz niemily zapach z ust ...a jak macie zie kochac to wtedy tylko cie caluje bo zujesz gume ...hmmmm....nie wiem.....ja uwielbiam sie calowac z moim mezem....jestesmy ponad 6 lat razem....

acha Madziks i jeszcze jedno to ze ty jestes zakochana do szalenstwa po pol roku nie znaczy ze twoj luby tez...he...wiec zapytaj go o wszystko....

o rany, tak jak u mnie, tylko jestem z facetem 2 lata i 4 miesiące... ja mam 19, on 23 lata 😠 ps. mój nawet mnie nie całuje przy seksie

On nie ma nascie lat by marnowac czas na to by byc z kims do kogo absolutnie nic nie czuje!wie czego chce od zycia widze po Nim ze jest we mnie zakochany...

czemu naiwna ??nie bede zadala od niego calowania skoro nie chce to nie!nie lubie kogos zmuszac do czegos...zobacze jak wszystko sie potoczy

"On nie ma nascie lat by marnowac czas na to by byc z kims do kogo absolutnie nic nie czuje!" wypraszam sobie :O

nie rozumiem tego, jak można w ogóle zaprzestać całowania kochanej osoby, nie czuć absolutnie takiej potrzeby...

Hm ??? A jak sie zachowuje kiedy Ty sie do niego przytulasz i go z zaskoczenia całujesz? uśmiecha sie? da sie zauważyć ze jest zadowolony??? bo przypomina mi sie ze kiedyś z facetem tez tak miałam ze najpierw nie chciał sie całować , potem przytulac i unikał tego i niestety sie skączyło. Myśle ze jezeli on sie usmiecha i cieszy sie z twoich pocałunków to moze być to poprostu róznica weku, on możę widzieć w Tobie poważna kobiete , kandydatke na żonę, lub matke.. sam jest powazny i stanowczy, a nie milusi i przytulasi jak 15 latek który nie możę sie odkleić od swojej dziewczyny ;) najlepiej z nim troche porozmawiac, ;) ale na poczatku raczej bym nie strszelała focha , tylko poprostu sama dała kilka buziazków, przecież to nie boli...

on wie ze ja uwazam ze malo mnie cluje po tych 3 dniach napisalam mu smsa ze wogle mnie nie pocalowal przez te 3 dni on ze wie i ze przeprasza zreszta nie raz tak bylo tak samo na wakacjach...dzis mu napisalam ssma czy jestem jedyna dziewczyna z ktora sie nie lubi calowac on ze bzdury pisze ze lubi sie calowac to czemu tego nie robi???czasem sie czuje jkabym to ja byla starsza od niego..

co do mnie, to odkręca głowę, jakoś się zasłania i łapie go durna śmiechawka, że to łaskocze (szyja, uszko, nawet przy policzku) że coś tam :O czuję się jak idiotka

po ponad 2 latach smiechawki dostawac chore i zalosne widzisz staz nie ma nic do rzeczy;)faceci sa dziwni

moze boi sie twojego ojca , ktory gdzies z boku chodzi po miszkaniu??? bo moj facet tak ma , jak widzi mojego tate nawet mnie za reke nie chwyci.heheh Mysle ze nie powinnaś panikować, na twoim miejscu obruciła bym to sprytnie w żrt jakiś , przytuliła sie zaczeła całować a potez z uśmiechem na twarzy zarzartowała , BO TY TO NIE CHCESZ MNIE CAŁOWAĆ TO SAMA SOBIE WEZME.. a potem zeby było lepiej z nienacka bym mu laske sieknela, ciekawe czy po tygodniu takiej kuracji odmowi twoich pocałunkow, a moze sam zacznie Cie niespodziewanie całowac??/

bardzo dziwni :O Łoś, nie wiem jak jest u Madziks, u mnie nie ma znaczenia czy ktoś jest, czy go nie ma, jak się nie wstydzi ze mną kochać to całować też nie powinien :O chore to...

Do dlaczegoooo .. uważam ze powinnaś zmienić faceta, nie jest to własciwe u faceta ze na twoje pocałunnki odwraca głowe i unika tego, wiem bo sama tak miałam przez pewien czas z innym skoro nawet w łóżku Cie nie całuje? nie wiem ja bym sie czuła jak marionetka troszke gdzyby mnie facet nawet w łózku nie całował, jakoś dziwny ten Wasz zwiazek mi sie wydaje

ja nie mieszkam z tata!ale np przy siostrze szwagru przytuli mnie zachowuje sie normalnie gadamy,smiejemy sie dotyka mnie