Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sny prorocze

miewacie sny prorocze ??

Polecane posty

Gość sny prorocze

ja miewalam kiedys , teraz rzadko sie ukazywaly, ale teraz one znowu sie powtarzaja :O kiedys w nocy obudzilam 2 razy chlopaka aby mu powiedziec ze z jego rodziny mial ktos wypadek i umarl :( rano tel tak jak powiedzialam , a teraz znowu one wrocily :O idzie jakos zapobiec ? tym snom :( kolezanka mnie juz czarownica nazywa ... jak wy sobie z nimi radzicie? czasami snia mi sie osoby ktorych nie znam ale wiem np jak je poznac moge sa takie realne , mam je do dzis te twarze w glowie , poznalabym na ulicy , jedna osoba to pieliegniarka o imieniu Agnieszka ... innych informacji nie zdradze ... ale takie zeby to realne wszystko bylo ......

Gość mi sie trzy razy sniło..
..że się wydyndam :o

Gość tttttttttttt
Śniło mi się, że jestem w ciąży, nie byłam szczęśliwa, jak się obudziłam, cieszyłam się , że nie mam brzucha.

Gość tia i to to bardzo
raz mi sie sniło gówno i gówno z tego było a innym razem snił mi sie wielki murzyński pal...i do dzisiaj sie nie doczekałam..

Gość no ja mam
i się sprawdzają, ale zwykle śni mi się coś, co dopiero się zdarzy za ileś tam lat, czasem nawet jeszcze nie znam osób które w nich występują. Na to się nic nie poradzi, tak to już jest.