Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szybka von24

Która miała dwóch jednego dnia ?

Polecane posty

Gość Farago
zaciesnimy znajomośc szybka?;)

Gość skonczycie w piekle
Prosze dwie najbardziej wyuzdane k****y jakie ziemia nosi miauczydło i szybka . Szybka ja cie znam zdzi*ro , włóz sobie w tą dup*e dynamit i niech ci rozerwie ! :P :P

Gość Farago
ja mam taki w portkach :D

Ja jak kogoś nie znam, to zawsze używam gumki. Bez tego nie ma nawet mowy o seksie. Niektóre się upierają, że chcą bez, biora pigułki itp ale mnie to nie przekonuje, gumka albo niech sobie palcówkę strzeli :) Gdyby nie to, to pewnie już bym dawno miał jakiegoś syfa

Gość tak to ja lubie
Fajnie sie to czyta :D i co ? Juz skonczyłyście ?

Gość bdrhtjyn
a ja mialam 3 na raz tego samego dnia extra

Gość słabi jesteście
2 miesiące temu pojechałem do wspólnika do innego miasta, obgadać sprawy. Rano przed wyjazdem uprawiałem pożegnalny seks ze swoją kobietą :)Po drodze , przed ostrudą stała bardzo ładna tirówka :) polka piękne ciało i buzia :) za 40 dych ciągnęła jak szalona :) U wspólasa dopadła mnie jego kuzynka :) powiedzmy że była to moja "kochanka" a raczej dobra koleżanka :) niestety nie spuściłem się bo rozbolał ją brzuch :O ręką też nie zrobiła. Wkur.... się i jak wyszła to zadzwoniliśmy po dziwki :) czyli 4 razy :D co tam młodym jest się tylko raz ;)

eh Wy z tymi dz***ami... Jest tyle fajnych babek dookoła Was które tylko marzą żeby je bzykać dzień i noc a wam płatne prakingi w głowie.. Troche trzeba się rozejrzeć , i chyba frajda większa he ? :) Kobiety w większości są bardziej rozochocone od Was , są tylko zbyt zachukane żeby sie do tego przyznać :(

przed ostrudą ? czy Ostródą ? może za dużo seksu szkodzi? 40 dych ? 400 zł ? taka zwykła tirówka? przepłaciłeś :D ja mam zajebistą laskę i za darmo :) jeszcze kilka mi się pchało do łóżka, ale mam swoje zasady i powiedziałem im 'nie' :D facet też się musi szanować i nie robić tego z byle kim , poza tym fiutek nie steruje moim życiem :classic_cool:

Gość słabi jesteście
Ostródą :D (napisałem jak typowy analfabeta) ale na usprawiedliwienie mam to że jak przypomnę sobie ten dzień to się skupić nie mogę. Zapłaciłem 40zł :D (zawsze mijając tirówki chciałem się zatrzymać ale wiecznie było coś ;) ) Co do płacenia, to faktycznie można "nie płacić" ale jak się podliczy drinki, jakiś obiad, kino itd. to okazuje się że to pozorne "za darmo" ma nazbyt wygórowaną cenę, do tego dochodzi świadomość że zawsze taka panna może nas spotkać i zrujnować jakże wspaniałe nasze związki z tymi jedynymi Kobietami ;)

Gość słabi jesteście
szybka von24 Piękny wiek :) wiek przemian i poznawania;) Doświadczenie pokazało mi że panny właśnie w wieku 24l szukają co rusz to nowych wrażeń...

Gość PinaColada86
ja tam nie mialam ale w moich fantacjach ... jak narazie siedze z dzieciakiem w domu ale jak juz wroce do pracy he hehhehe :) moze bedzie i trzech!

Gość Genowefa56
Wy ociepiałe zdziry ! Matka was nie wychowała tylko ulica i rynsztok. Co za wuyzdane szmaciska.. Dzikie małpy wstyd mi za was , kiedys popalili by was na stosach czarwonice .Do piekła !

Gość Wpisuję się na listę
Uprawiałamseks zdwoma facetami w ciągu jednego dnia.

Gość Eros OL-EX
To nie sztuka mieć męża, czy żonę i przy okazji zaliczyć coś na boku w tym samym dniu - to się nie liczy!. Ale żeby mieć dwóch/dwie i to z każdym pierwszy raz - to jest sztuka!

Gość lenauka
I ja dołączam sie dolisty. Zaliczonych dwóch w ciągu jednego dnia. I zaden z nich nie jest moim partnerem. Ot, przypadkowe znajomosci... :)

Gość GośkaKa
W czasach studenckich uprawiałam seks z dwoma po kolei. Najpierw z kolegą z akademika (kolega na zasadzie friends with benefits) pod prysznicem a dwie godziny później z ówczesnym chłopakiem, który niespodziewanie przyjechał do mnie z innego miasta. Dziwnie się czułam, z jednej strony bałam się, że ówczesny się domyśli że współżyłam z innym, bo nie używałam zabezpieczeń (nie domyślił się). Z drugiej strony było w tym coś dzikiego i dziwnego. Do dzisiaj się uśmiecham na wspomnienie tamtych czasów, chociaż już 15 lat minęło. Jestem przykładną, szczęśliwą żoną (żadnego z tamtych) i takich rzeczy już nie zrobię.

Gość gość
JA pare razy dwuch jednego dnia mialam jak po pracy z szefem dluzej zostawalam bo bylo duzo pracy, to sie konczylo ten dzien na sexie w gabinecie, a maz jak wracal z pracy po 22 godzinie i nie byl zmeczony to sobie u mnie jajeczka oproznil i zasinal

Gość gośćona34
Mam tak średnio dwa razy w tygodniu

Gość gość
Praca dodatkowa w wolnych chwilach, polegałaby na wypełnianiu ankiet. I.. tyle Zarobki początkowo w granicach 50-200zł/msc Wypłacalność gwarantowana, polska firma. Bez zobowiązań. Bez wkładu własnego. Dla osób posiadających dostęp do internetu. zarejestruj się: http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76527875

Gość gość
Np moja koleżanka z tego co wiem to miała 4 kochanków jednego dnia. Mnie się coś takiego nie podoba ale to jej życie i jej ciało. Na partnerkę do życia to się nie nadaje.

Gość gość
Tak. Dwóch jednocześnie.

Gość gość
Kobiety to dzi/wki są!!!

Gość Ogier20
Szybka von 24 skąd jesteś

Gość gość
Raz sie zdarzylo... Nim wyszlam na impreze z kolezankami bylo w domu, z mezem, potem na imprezie z jakims przypadkowo poznanym, zabral mie do hotelu, i jak wrocilam z imprezy to znow z mezem... Nie wiem, czemu. Z mezem w lozku jest cudownie. Widac taka k***wska natura, mimo ze do tamtej sytuacji maz byl moim pierwszym i ostatnim partnerem seksualnym.

Gość gość
Wlasnie tego dnia po pracy mialam jechac do kolezanki bo byla chora o czym moja mama wiedziala, ale inaczej wyszlo.Moja mama uczy w szkole, tata jest za granica.Otwieram dzwi do mieszkania i slysze jeki mamy,podchodze do dzwi z ktorych wychodzil glos mamy i co widze trzech jej kolegow po fachu.Jednemu obciagala ,drugi ja walil od tylu a ten trzeci czekal i sam sobie masowal.Jakis instynkt matczyny ze mnie ujrzala i glosno krzykla nie podgladaj tylko zajmij sie tym wolnym kolega, wystraszylam sie bo jak ujrzalam jaka duza pale sobie masuje to pomyslam sobie to nie dla mojej ciiipci i ucieklam,polecialam do tranwaju i jednak do kolezanki pojechalam,pomimo ze ochote mialam ale sie balam zeby mi krzywdy nie zrobil

Gość gośćona34
Wczoraj, dwóch równocześnie