Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syfyasz

Jak mieszkacie ?

Polecane posty

Gość syfyasz

Ja na 3 pokojach w jakims wierzowcu. Mam tutaj rozne atrakcje, np. sasiadka na dole codziennie katuje swoje dziecko, czesto w nietypowych godzinach (6 rano). Nie moge tez wejsc od 24 do toalety bo grasuja w niej jakies zuki ktore wychodza chujwie skad... Mam tez fajny krzywy sufit, brakuje mi listw, tapety juz sie rwa na dole. Poza tym nie spalem dzisiaj cala noc ze strachu bo telewizor sam sie wlaczyl w drugim pokoju (??)

Gość syfyasz
no nie narzekam, tylko te zuki mnie wkurwiaja.

ja w bloku dwupiętrowym, 3 pokoje, na I piętrze. właśnie remont trwa, więc mieszkam w pyle i bałaganie :)

Gość gryczka
Drugie piętro, w wieżowcu, niestety wynajmowana kawalerka, z mężem. Mieszkanie jest w dobrym stanie, poza tym, że walczymy z inwazją moli spożywczych (zaczynamy wygrywać;-) ) Niestety nie ma balkonu:-(

Gość asicaaaaaa
te zuki to moze rybiki ?

Gość ja mieszkammm
w 3 pietrowym bloku na 3 pietrze w 2 pokojowym mieszkaniu i w nocy tez w lazience wychodza rybiki co niewroce do domu o 2 i wchodze do lazienki to zawsze laza gdziesz po podlodze...w dzien ich nie ma

Gość 4 pietrowy blok
ja mieszkam sama w bloku, mam 4 pokoje też mi łaża robaki w łazience w nocy, czasem w dzień, wyglądaja jak pestka słonecznika, to te?? a pozatym sąsiadka z dołu też katuje ale nie dziecko tylko psa, reszta ok, ale w weekendy jestem u chłopaka który mieszka w domku, ślicznie tu, cicho i ma fajny ogród

Gość pikus-an-pikus
ja w domku nad morzem, z pokoi widze baltyk i plaze z tym ze strasznie tu wieje przez wieksza czesc roku

Gość Linguist
ja w 10 piętrowym bloku w 4 pokojach, robaków brak, raz na balkonie były mrówki tylko (zlałem wrzątkiem i po sprawie). Żałuję, że na pierwszym piętrze, bo im wyżej tym więcej słońca wpada do okien, a tak drugi blok rzuca cień. Sąsiedzi pełna kultura, cichutko pomimo dzieci. Widok z okien przygnębiający - po prostu drugi blok. Chyba sprzedam to w cholerę i się przeniosę gdzieś, gdzie są ładniejsze widoki.

Gość syfyasz
To nie rybiki. Sa wielkosci pestki od sliwki, przypominaja wygladem zuki :/ Codziennie o 24 siedza na srodku lazienki 2-3 takie okazy.

Gość syfyasz
Cholera, lubie siedziec w balaganie ale brak listw jest przygnebiajacy :/