Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psedłonim_

Podjąłem życiową decyzję. Wychodzę za mąż.

Polecane posty

Gość Psedłonim_

Uwaga, Achtung! Poszukuję atrakcyjnych kandydatur, nad którymi mógłbym pochylić głowę. W końcu wychodzenie za mąż nie zdarza się człowiekowi codziennie.

Gość bhj m
wszyscy homo proszeni sa na ten top i zaraz wjdzie zs , kruloffa ike , luśka :classic_cool:

Gość Psedłonim_
Ale Luśka wcale nie jest homo. Luśka ma narzeczonego płci sobie przeciwnej i jak dobrze poinformowana wieść gminna głosi, jest w zaawansowanej ciąży. Spodziewa się trojaczków.

Gość Psedłonim_
Halo! Proszę się zgłaszać! Nie daję wiary, iż w naszym społeczeństwie piewczyniami postępu i nowoczesności są wyłącznie kobiety...

ewentualnie ja mogłabym się zgłosić,z tym małym felerem,że groziłoby mi to bigamią,ale co to szkodzi?:D

Gość Psedłonim_
W samej rzeczy, to zupełnie w niczym nie przeszkadza. Mogę za Ciebie wyjść za mąż, last nick, pomimo tego, że nie tylko jesteś w małżeństwie, ale że jesteś kobietą (atrakcyjną, jak mniemam?).

Masz ten wielki plus(spośród morza innych),że dobrze gotujesz.Mógłbyś mi przysyłać bigos przez kuriera.:D

psedło przed chwilą na innym topie twierdziłeś, że rzucasz baby na rzecz prawdziwych mężczyzn nie dośc, że jeteś kłamczuch to jeszcze utopista:P

Gość Psedłonim_
A nie lepiej pokosztować tego bigosu u mnie na miejscu? Last nick?

Gość Psedłonim_
Odpowiem tak, Ike: ani jedno, ani drugie. Drugi wariant odpowiedzi jest następujący: i jedno, i drugie. Trzeci: ani jedno i drugi. Czwarty możliwy wariant: i jedno, ani drugie. (Stosowne wybrać we własnym zakresie.)

Gość dziewica_ostatnia8
Z tymi p[rawiczkami to dziewczyny nawalają . . zamisat rozdziewiczać porządnych romantyków i wrażliwców to ciągają się nagminne d00pczone i manipulowanep rzez sk00rwieli, którzy je i tak potem porzucaja i kupa płaczu tylko!!!!!!!! daja sie nabierac na te nedzne i bajerki a potem placz, ze tacy wszyscy albo ze wykorzystal i sie zabawil . . . czysty bezsens i glupota ludzkiego gatunku!!!!!!!!!

Kusząca propozycja,ale wpierw musisz przestać zadręczać sie tymi czworaczkami Lady Lusi.:D

Gość Psedłonim_
Trojaczkami, jeśli już, nie czworaczkami. Ja się nimi nie zadręczam. Owszem, odczuwam nawet pewną satysfakcję z tego powodu, że Luśka spodziewa się trojaczków, Last Nick, choć trzeba Ci wiedzieć, że ze zrobieniem dzieciaczków nie mam osobiście nic wspólnego. To nie są moje trojaczki.

Gość Psedłonim_
Ludzkiego gatunku, Ostania Dziewica, w kategorii kobiet - należałoby uściślić Twój wywód. Nie każdy jest dostatecznie lotny żeby pojąć, o kogo się rozchodzi.

Last Nick, choć trzeba Ci wiedzieć, że ze zrobieniem dzieciaczków nie mam osobiście nic wspólnego. To nie są moje trojaczki. -a jabkby nawet były Twoje,no to co z tego?Razem miałbyś siedmioro.Musisz wiedzieć,że jestem osobą bardzo tolerancyjną;)

Gość Psedłonim_
Ooooooooo! Last Nic, ogromne dzięki za uświadomienie mi, że oprócz nie moich trojaczków Luśki mam również nie moją czwórkę z innymi atrakcyjnymi kobietami. Ale tak jest z każdym prawdziwym mężczyzną, który ma świadomość, że tylko Pan Bóg wie, ilu dzieciom jest ten mężczyzna ojcem.

Teraz muszę się oddalić,abyśmy się nieco nie zagolopowali.Nie sądzisz ,że coś zaiskrzyło pomiędzy nami?:) Jak wrócę,a jeszcze będziesz do wzięcia,może wymienimy się naszymi bardzo atrakcyjnymi fotkami?

Gość Psedłonim_
Oczywiście, że zaiskrzyło. Ale ja nie sądzę, żeby pomiędzy nami do czegoś doszło. Skoro sobie idziesz w czorty, to miej świadomość, że po powrocie moje oferta nie będzie już aktualna. Przypuszczam, że lada chwila znajdę jakiegoś atrakcyjnego kandydata, popadnę w głębokie uczucie ze wzajemnością. Nadto trzeba Ci wiedzieć, że nie dysponuję żadnymi fotografiami.

Nadto trzeba Ci wiedzieć, że nie dysponuję żadnymi fotografiami. -w sumie to bardzo dobrze,bo wymiana fotek to tylko zbędne ceregiele.Ja zapewne, zaakceptowałabym te Twoje 40 kilo in plus,ale Ty,będąc koneserem puszystych kształtów,dręczyłbyś mnie,że mam niedowagę.:D

Gość Psedłonim_
"Partner" musi mieć swoją wagę.