Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bochenka 29/30

Jak zmienił się wasz wygląd po urodzeniu dziecka?

Polecane posty

Gość ryczaca trzydziestka
TQ o cycka to akurat nie wspominalam :P

Gość do TQ
tak,tak ,spadaj nedzna gowniaro,juz po tekstach widac ze masz nascie lat i g..no w glowie. Ale przyjdzie czas i na ciebie,bo zadna z nas nie czekala z utesknieniem na rozstepy,zwisy itp....a jednak:) Chocbys byla idealna,w co nie wierze,to i tak chlop ci rogi dowali:)

Gość ja jestem prawie trzy
miesiace po porodzie wygldam strasznie . w ciazy przytylam 22kg zostalo mi jeszcze do zrzucenia 8 :( wygladam jak wilkolud z duzysz brzuszyskiem i obwisnieta skora :( czasem jak patzre na siebie w lustrze do plakac mi sie chce bo jeszcze przed ciaza mialam idealne cialo, plaski brzuch a teraz co... Nie karmie piersia wiec cycki mam ok ale miomo wszystko i tak troche obwisly, ehhh bobrze ze chociaz dzieciatko i sie udalo.

Gość dzs
moj synek skonczyl 4 miesiace, zaraz po urodzeniu weszlam w swoje dzinsy, ale za to biust - najwiekszy problem- przed zajsciem mialam miseczke D, teraz mam E i nie jestem szczesliwa z tego powodu,nie dopinam sie w stare bluzki i nie moge sie doczekac az wroci do poprzedniego rozmiaru. Karmie wylacznie piersia i mam zabojczy apetyt- waga 56-2 kg wiecej niz przed ciaza ale przy wzroscie 170 to nie problem. Natomiast wyglad zalezy od dnia kiedy czuje sie super, naprawde tak wygladam ale kiedy podle,ma to dzwierciedlenie w moim wygladzie. Taka mnie spotkal kolega meza, zaraz po moim porodzie i szczerze stwierdzil,ze sie postarzalam, zrobilo mi sie strasznie glupio i przykro ale teraz mam to w dupie.

Gość TQ
widać ,że wiekszość z was ma nie tylko rozstępy, nadwagę, i obwisy, ale i rogi. Spore rogi. Może zamiast plakać wzielybyscie sie do roboty nędzne matki polki.

Gość dzs
ale masz zabawe malolatko, ale skoro mozesz jedynie zaistniec anonimowo na forum to prosimy bardzo... warto realizowac swoje marzenia ;-) a jesli chodzi o macierzynstwo to pamietaj,ze to najpiekniejszy etap w zyciu kobiety i jak kazdy etap ma blaski i cienie. Poczytaj sobie zeby miec o tym pojecie bo w praktyce moze nie byc Ci dane. POZDRAWIAM.

Gość jakie to ma znaczenie
jak wyglądacie po porodzie Przecież po porodzie i tak siedzicie zaszyte w domu z dzieckiem. I nikt na was nie patrzy. A sorry. Jest przecież mąż, ale on już się na was dosyć napatrzył.

Gość elwirrcia 15
,,jakie to ma znaczenie'' ma znaczenie bo ja kobieta dobrze wygląda to dobrze sie czuje.......Ty widać nie jesteś po porodzie bonie rozumiesz tematu..........

Gość elwirrcia 15
,,TQ'' jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to lepiej sie zamknij !!!!!!!

ja chcę dobrze wyglądać nie tylko dla znajomych/sąsiadek/męża....ale przede wszystkich dla własnego dobrego samopoczucia. I kto powiedział, że siedzimy w domu?? Kto by za nas załatwiał różne sprawy/robił zakupy/spacerował z dzieckiem/spotykał się z koleżankami??? TQ - miałaś spadać...

Gość to czy rogi maja....
nie ma znaczenia,czy cialo sie zmienilo po porodzie,tylko z kim zyja. Te slicznotki bezdzietne tez maja rogi-bo tacy sa faceci.... A moze inny temat,jak wygladaja wasi partnerzy po kilku latach w zwiazku??? Wszyscy opaleni i muskularni jak amanci z plakatu,ktorzy wlasnie wyskoczyli z silowni pobiegac na plazy w MALIBU?? czy moze blade cielska,zakola,gdzieniegdzie z walkami tluszczu,rosnacym brzuchem i rozstepami na doopie-ktore maja,moje kochane i to w wiekszosci,nawet moj ,ktory swego czasu cialo jak Adonis...niestety swego czasu,ale czy to znaczy ze mam go potraktowac jak zuzyty towar i poszukac innego???

Gość do TQ
nędzna gadzino próbujesz się dowartościować kosztem dziewczyn ???? Jesteś żałosna. z Takim charakterem to nawet Twój facet nie będzie z Tobą mimo,że podobno masz super ciało. kopnie cię w dupe. zaloże się że z taką jadowita żmiją długo nie wytrzyma

Gość zadawna
ech! dziewczyny ja już stara ale powiem wam ,ze w ciąży przytyłam 25kg rozstępy zrobiły mi się wszędzie niektóre nawet na 2cm szer.miałam bliznę po cesarce klasycznej i w ogóle fuj...trochę schudłam tak do 60kg i poznałam swojego obecnego męża:))) w pól roku po poznaniu byliśmy małżeństwem i tak jest już od 22 lat -kocha i mnie i pasierbice która do niego pierwszego powiedziała "Tato" i nie doprawia mi rogów jak tu jakaś przymulica insynuowała...jak ktoś jest fajny to jest! i już a wygląd to rzecz względna-ja się zadręczałam a on wszystko kochał i kocha .I żeby nie było -jest przystojny! MOj mąż mawia ,że te ślady po ciąży to rany wojenne i trzeba mi medal dać i mam być dumna:)

Gość do zadawna
...ale napisalas ze sie zadreczalas,wiec tu nie do konca chodzi o to zeby ktos ci mowil ze to co cie szpeci jest piekne,ale o to by samemu to zaakceptowac przed samym soba.Swoja droga zazdroszcze faceta,mnie nie udalo sie takiego spotkac,i mysle ze nie mnie jednej

"bo tacy sa faceci...." sadzisz ze kazdy zdradza? nie sadze jak nie ma powodow to nie bedzie zdradzal ... i jak bedzie kochał i czul ze go zona/ dziewczyna kocha to nie zdradzi ja tez bylam pelna obaw co powie moj maz ja przytyje 5,10 kg po ciazy mowil ze i tak bedzie mnie kochal itd na szczescie obylo sie bez dodatkowych kg :) - na pewno znajdziesz swojego :) ksiacia z bajki ... TQ - wredna p i p a i tyle ingorujcie jej wypowiedzi to sobie pojdzie:)

Gość zadawna
wiesz na początku mnie to męczyło ale okazało sie ze właśnie taka miałam super wzięcie wiec z tym moim nie było już tak mi ciężko...przywykłam do tego ze tak mam i już,zresztą życie toczyło się zbyt szybko żeby był czas na myślenie o tym....powiem Ci ze teraz dopiero mam jazdy z wyglądem bo po 40 schudłam 25kg mam rozm.36 i nie jestem chudzina ale moje ciało już nie chce być fajne-wisi mi jak u staruszki miejscami,kolega poratował mnie i zrobił brzuch i cycki bo była tragedia etiopska ale to i tak mało....po dziecku mimo wszystko nie wpadałam w takie doły...tamte straty na wyglądzie były poparte celowością.sukcesem jakim jest śliczne zdrowe dziecko,gdy na nie patrzysz wiesz ze warto ponieść te koszty i ze tysiące babek przechodzi to samo...teraz zapadam się w smutku i czuje jedyna na tej planecie wyróżniona tak fatalnym ciałem...Mazykowi oczywiście bardzo się podoba ale ja jak się widzę -po prostu ryczę...Acha! operacje wcale nie dają takich super efektów na dłużej..nawet dziwniej się starzeje i okłada ciało zmienione szwami...a czas i tak działa i grawitacja....

Gość do zadawnej
MOj mąż mawia ,że te ślady po ciąży to rany wojenne i trzeba mi medal dać i mam być dumna KURCZE ALE MASZ SKARB ZA MĘŻA :):) GARTULUJĘ CI SERDECZNIE

Gość magdzia 28 lat
ja jestem po dwóch ciążach. obecnie mam 5-6 kg więcej niż przed pierwszą ciążą. Nie czuję się z tym dobrze więc od 2 tygodni ponownie jestem na diecie. Moje ciało się zmieniło, nie ma co ukrywać. Karmiłam piersią dwójkę maluchów więc piersi są mało jędrne i niestety trochę sflaczały. Teraz mam C więc muszę dobierać dobre staniki by je optycznie podnosić, ładnie eksponować. rozstępów na nich nie mam i to jedyny ich plus ;) Jestem zadowolona z mojej cery, z włosów i paznokci. Brzuch pozostawia wiele do życzenia. Jest nadal wypukły, zwisa mi fałda skóry nad wzgórkiem łonowym.No i te okropne rozstępy :( Mój mąż jest kochany. Twierdzi że jestem dla niego najpiękniejsza dla świecie,że kocha mnie taką jaka jestem. Owszem, wierzę mu bo praktycznie co wieczór daje mi dowody swojego pożądania. Nie mogę przejść obok niego bez stanika bop zaraz patrzy na mnie łakomie ;) Poprawiam sobie samopoczucie fajną bielizną, makijażem, fryzurką. Inaczej bym zwariowała patrząc w lustro na swój beznadziejny brzuchol,zaokrąglenia tu i tam, pulchne uda no i cycki :P

Gość magdzia 28 lat
fajny temat ! dziewczyny dzięki za szczerość :) A już myślałam ze jak tu wejdę to przeczytam same zachwyty jakie to wy piękne, zgrabne, gładziutkie i bez śladu ciąży na ciele. Oczywiście jeden wyjątek TQ się znalazł ale niestety jej niski poziom IQ zaniża efekt wizualny :P

Gość vedere
Nie wiem dlaczego wszystkie tak skupiacie sie na wadze, ktora nie jest juz istotna. Po porodzie zmienia sie zazwyczaj jakosc skory, ktora nie jest juz taka zbita i gesta, szczegolnie na brzuchu i piersiach. Mozna wazyc mniej niz przed ciaza, a skora na brzuchu wyglada znacznie gorzej, szczegolnie jak sie siedzi.

ale to chyba tez zalezy od wieku w jakim sie rodzi jak ja w wieku 21 lat to szybko cialo sie zregerowalo i sladow nie ma a co innego jak np kobieta w wieku 30 lat i to tez sklnnoscie genetyczne chodza w gre, np moja mama ze mna przytyla 7 kg a ja 9 kg z synkiem - gdzie on 3 kg kolezanka za to 23 kg a jej mama to samo... cos w tym musi byc

Gość do zadawnej
ja jestem po 30ce,moim problemem nie jest nadwaga,bo potrafie sie odchudzic niemal do osci:) ale kompletny brak jedrnosci i elastycznosci,skora poprostu wisi i to od lat,dlatego postanowilam ze musze poddac sie operacji,pokim resztek mlodosci nie stracila,bo potem juz tylko zalamka ze cale zycie jak worek. Zeby nie byc opluta,to delikatnie jedynie wspomne o pewnej znajomej trudniacej sie tzw.towarzystwem dla panow,i wiele historii od niej slyszalam na temat panow ktorzy ja odwiedzali,zwykli,normalni ,kochajacy mezowie....wiec nie wypowiadam sie w kwestii mojego,bo jedynie test na wariografie moze dalby mi pewnosc czy nie zdradzil, i nie spotkalam nikogo kto przyznalby sie zonie pomiedzy drugim daniem a deserem ,,..wiesz kochanie,dzis w porze lunchu przelecialem ta brunetke,co pracuje dwa pietra nad nami w recepcji...,, Jaki efekt po operacji,bo wspominalas ze jestes ,,PO,, wiadomo ,ze codow nie mozna oczekiwac,ale na co moge sie realnie nastawic???

Nic się nie zmieniło, a nawet jest lepiej niż było. Zero rozstępów. A mam 30 skończone :-D Nie mozna się po prostu roztyć jak prosiątko. W ciązy jeść dla 2 a nie za 2.

Chyba coś jest w tych genach bo moja mama też malo przytyła w obu ciążach i do tej pory ma ładną figurę i nie ma rozstępów.

no genow sie nie da oszukac jezeli rodzice maja sklonnosci do tycia to duza szansa ze to samo bedzie u dzieci...