Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem co teraz

obcieli mu pensje

Polecane posty

Gość Nie wiem co teraz

No i swietnie :( Kryzys przechodzi tak? Wlasnie moj maz pracowal pieknie na zmieny i mial 450 funciakow miesiecznie, wczoraj wszystkim powiedzieli ze koniec zmian wszyscy sa od 8 do 16, obcieli dodatek zmianowy i tym sposobem mamy w budzecie domowym ok 460 funciakow miesiecznie mniej :((((( Chyba sie zaplacze :( Rodacy w Polsce i UK, jak oszczedzac? Wstyd sie przyznac ale niegdy nie musialam...:(

Gość Nie wiem co teraz
Niech bedzie ze Polska sobie dobrze radzi, a UK nie, tematem raczyej bylo gdzie oszczedzac, co gotowac, jak zakupki i wogole a nie kto jak sobie radzi. My oboje po studiach, dobrze zawsze sobie radzilismy, jestesmy z dwoch roznych krajow i dojezdzalismy do siebie dlugo przed tym zanim postanowilismy jechac do UK, bo on nie widzial sie w PL a ja w Niemczech. teraz mam problem, myslalam ze na kafeterii to grzeczniej jakos i otrzymuje sie pomoc jakakolwiek..

Gość Nie wiem co teraz
Tematem mojego topiku jest: nie mam nagle 460 funciakow w kieszenie,ale dalej chce oszczedzac nie jako.Wczesniej odkladalam ok 500 miesiecznie, ale to bylo proste. Teraz musze cos zmienic zeby wciaz cos oszczedzac, bo to co oszczedzalam to mi zabrali. Wiec nie wazne kto jak sobie radzi w kryzysie co nie? Akurat nasza sytuacja to nie typowy wyjazd za chlebem do UK, jestesmy z dwoch krajow, dlugo jezdzilismy do sibie zanim razem wybralismy sie do UK

Gość Nie wiem co teraz
isalam dwa razy, nie wiemdzialam ze pierwszy post sie wyslal, sorki