Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiunia.......

Czy znajde partnera?

Polecane posty

Gość kasiunia.......

Witam was jestem w 3 miesiacu ciąży strasznie jest mi żle z moim mężczyzną zktórym mieszkam ciągle nażeka nic mu niepasuje ciagle sie kłucimy mam dosc tego życia i tego że myśli tylko o sobie ;/ lecz boje sie że nikt mnei niezechce w 3 miesiacu ciązy nie wiem co robic czyjeszcze ciągnąć ten związek moze bedzie lepiej ale to takie gdybanie gdyby to gdyby tamto moze to a moze tamto :/ hyh boje sie ze nieznajde teraz partnera a życie samej niewiem czy bedzie dobrym rozwiązaniem do końca ciazy bo moge dostać do głowy z samotnosi :( nie mam zkim nawet porozmawiac bo nikogo nie znam tutaj przeprowadziłam sie jakis czas temu dlatego pisze do Was dziewczyny mam nadzieje ze mnie zrozumiecie i jakos napiszecie cos abym mogła sie uspokoic :/ :(

Gość kasiunia.......
hmmm moze by ktos napisał? prosze

Ciężka sprawa , możesz znaleźć ale niewiesz na kogo znowu trafisz moze powinnas z Nim szczerze porozmaiwac rozmowa jest najlepsza patrz na dobro dziecka i na swoje też. Zdecydowałaś sie miec z tym partnerem dziecko wiec musialo byc wpaniale .Wiec popracujcie razem by znowu tak bylo.

Gość kasiunia.......
juz znim rozmawialła nie raz mam tabletki od wczoraj na podtrzymanie on tego nie rozumie mśli ze bede pracowałą sprzontała gotowała a on nic niebedzie robił .zero czułosci miłości ni ;/ jakby gdzies sie zgubiło tyko przychodzi jak mu sie kochac chce ;/ ech mam tego dosc robie wszystko choc niemoge sie przemeczac a on jeszce mi wcisniekit ze niejest sprzontane;/ niewiem co robic on uz nie widzi żadnych plusów zawsze mu cos nie pasuje niema dnia by sie nie kłucił niepamietamjuz kiedy mi powiedział skarbie kochanie itp niewiem co robic :(

Gość kasiunia.......
?????????? :(

Gość kasiunia..............
no ja sama nie wiem :( niewiem chchiałabym sie uwolnic od niego bo życie z nim jest dla mneiuciążliwe coraz bardziej ;/ a z drugiej strony zalezy m =i na nim ech boje sie z moge nie znajsc nikogo |:/

Gość liljawodna
Kasiunia moja kolezanka wychowala dziecko bez ojca,ale matka jej duzo pomogla pozwolila mieszkac u niej.Dziewczynie bylo ciezko ale po kilku latach znalazla faceta i wyszla za maz.Teraz maja 2 gie roczne dziecko i ona jest b.szczesliwa. Jak dlugo jestes z tym facetem? Planowaliscie to dziecko? I jak wyglada twoja sytuacja finansowa. To za obawiaz sie ze nie znajdziesz faceta jest normalne,wiele kobiet nawet bez dzieci czasem tak mysli. U kazdego zycie toczy sie inaczej jedne czesto znieniaja partneröw i nie maja problemu z poznaniem nowych facetöw jednak to nie znaczy ze tak bedzie z Toba. Twojw pytanie jest trudne i dotyczy przyszlosci ktörej nikt nie zna. Nie denerwuj sie,przemysl na spokojnie wszystko i zawsze mozesz jeszcze odejsc. A nie mozesz poroznawiac z twoimi lub jego rodzicami?