Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Myleenka

jak postąpic....

Polecane posty

Pokłóciłam się z chłopakiem i to dośc mocno o jego była..... ostatnio mieliśmy lekkie zgrzyty w związku ponieważ brakowało mi jego czułości, romantyzmu i tp... jednak on twierdzi że bardzo mnie kocha... wracając do problemu... wczoraj przyznał że swoją byłą traktował Ach och o ech.... mówiąc mi że przecież Ty tez byłas zakochana..... ja mu na to odpowiedziałam : ,, co a Ty teraz nie jesteś?? '' powiedział że jest i ze kocha....i to bardziej... no to jesli tak kocha to dlaczego dla mnie teraz taki super ach och ech nie jest?? po prostu czuje sie gorsza.... pomóżcie..... co mam zrobic zeby w koncu otworzyły mu się oczy :( jestem załamana.....

Gość kretynkaaa
Ja jestem byłą mój ex ma nową... a mnie i tak traktuje jak własność... podli dranie. Ale skoro mówi że Cie kocha to uwierz... musisz być kobietą niezależną... pokaż jaka jestes silna i ze powinien sie o Ciebie starać. Powodzenia może Tobie się uda. JA jestem głupią kretynką która daje się manipulować... i która z nadzieją czeka ze wróci jej ex... który tak naprawde ma ją w dupie...

mi sie wydaje ze on jest po prostu już do mnie przywiązany..... że to nie miłosć.... na prawdę nie widze żeby sie starał....

to dlaczego upiera sie przy tym że kocha... a jak mu mówie co innego to sie wkurza że mu wmawiam...

Gość kretynkaaa
szczera rozmowa...bez pretensji i czas na zastanowienie

była rozmowa.... powiedziałam mu że przez to wszystko czuje się gorsza..... a on wkurzony o to ze mam pretensje o to że z nia był.... ale przeciez nie o to chodzi...

Gość myślę że powinnaś
mu się oddać analnie. to na pewno złagodzi napięcie między Wami.

Gość kretynkaaa
nie che nic mówić... ale jesli wkurza sie gdy jest temat byłej to chyba cos jeszcze do tamtej czuje... a długo jestescie razem? ile był z ex? i od kiedy z ex nie jest?

był z nią 2 lata ale widywali się rzadko bo była z innego miasta... nie jest z nia prawie 3 lata a my jestesmy 9 miesięcy....

Gość kretynkaaa
bedzie dobrze... po prostu po kłótni zawsze nachodzą człowieka złe myśli... spokojnie wszystko się rozwiąże... nie bądź upierdliwa ani nie płacz przy nim... musisz byc uśmiechnięta, pogodna, z klasą... pokaż mu że ma co stracić trzymaj się!