Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malsssh

Szukam butów - pomocy p

Polecane posty

Witam!! Niecodzienne pytanie, mianowicie szukam butów kozaczków, podobają się strasznie mojej dziewczynie . Widzieliśmy je w dwóch kolorach na przechodzących obok nas dziewczynach, kremowe i szare. Kozaczki do polowy łydki może troszkę dłuższe, na końcu zakończone dziurkami i przez te dziurki przechodzi sznureczek jakiś. Zamierzam jej zrobić niespodziankę i kupić te buty, lecz nigdzie nie mogę znaleźć. Przeszukałem prawie całe allegro i nic.. Pomocy :)

Ja wczoraj właśnie w CCC widziałam takie, tylko kolor brudna zieleń ale podobno było więcej kolorów tylko juz wykupili ale może w Waszych CCC sa :D :)

niee, one na płaskiej podeszwie, to może to nie kozaki, nie wiem jak to się nazywa :-)

abccda- o właśnie takie! autorze wpisz sobie botki/sashki/zamszowe powinny być na pierwszych podstronach (możesz dopisać sznurowane albo coś w tym stylu)

przepraszam, nie wiedziałem :-) tak więc w skrócie: płaskie do połowy łydki, zakończone dziurkami i sznureczkiem :) w kolorze kremowym, beżowym lub szarym :)

Gość i coz ze ze szwecji
z tego co pamietam to chyba widzialam takie w deischmanie... jak jest u ciebie w miejscowosci to przejdz sie bo moze tam sa

kciukiem to one właśnie w CC są :) Malsssh takich butów to jest teraz raczej pełno :) A na allegro to na pewno będą :) Powodzenia w szukaniu :) :P

to dlaczego ich nie zauważyłam:O ale ja chcę na obcasie, wiem, że w CCC niedaleko mnie są i je kupię na pewno:)