Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubolll

Fetysze - co lubicie?

Polecane posty

Gość s-klub.pl
z s-klubem to prosze uważac czytac regulamin rejestracja darmowa ale jak juz sie raz zaplaci cos to ponizje oni sami sciagaja kase od nas... taki regulamin sobie napisali, gdzie maja prawo sciagac od nas kase

Gość zapasy
Uwielbiam, gdy kobieta siedzi mi na klacie i bije mnie otwartą dłonią po twarzy :)

Gość kochający kobiety
uwielbiam, kiedy kobieta siedzi mi na twarzy.....

Gość zakręcona..
uwielbiam być jego własnością jak mnie poniża i rozkazuje swoim stanowczym głosem

Gość smutna-serenada
Oj, podnieca mnie meska dominacja, BDSM, bycie zdana na laske i nielaske mezczyzny, robienie laseczki kleczac i biorac go gleboko go gardla.

Gość zimna bitch
a ja lubie miec kask na glowie jak sie kocham z facetem (najbardziej podczas pozycji - dogystyle) i mam ich kilka, w roznych kolorach, ostatnio preferuje kolorze bialo-czerwonym

Uwielbiam femdom.Chętnie popisał bym o tym z jakąś Panią i oddał bym się w wirtualne władanie.Zapraszam chętne Panie.Dyskrecja zapewniona.

Gość pokaz na bialo
>>Wrooozka KaaamKot>.mnie bardzo jara ladna damska pupa.Moglbym patrzec i walic sobie konia-jezeli masz fajna pupe.

Gość Buty, buty, buty
Bez znaczenia czy czólenka, sandalki, klapki czy też długie kozaczki. Najważniesze żyby były na gigantycznych obcasach założone na cudowne nogi na których są już seksowne pończochy. Do tego mini jest dodatkowym atutem ;-)

włochaty tors męski byle nie na plecach owłosione nogi długie włosy u faceta nawet do pupy

Gość Kozaczki
Własnie kozaczki na wysokich obcasach! Lakierowane i sięgające pachwin. Mmmmmm .....

hajka super fetysze macie az cierki przechodza mmm Diablica 27 piekna jestes chociaz mini bys mogła załozyc wtedy super bys wygladała to moj fetysz :) Pozdro

Gość lukas548
Ja lubie piłą spalinową śćinać drzewa