Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewe-linka26

Nadaje się na wesele???

Polecane posty

Gość ewe-linka26
trzeba usunąć spację, inaczej się nie wklei..;)

Gość tak mysle
moim zdaniem nadaje się ale w ostateczności, ładna sukienka ale taka chyba troche mało balowa... tzn ja lubie sukienki proste, nigdy nie kupuje długich ani nic takiego ale ta jest jakby to nazwać... hehe niewiem nie no, fajna jest

Gość ewe-linka26
ślub tylko cywilny, i to raczej nie będzie takie nasze polskie wesele, dlatego cholera sama nie wiem:( i myślę dokładnie to co TY:(

dziwią mnie powyższe wypowiedzi. Jak dla mnie jak najbardziej nadaje się na wesele. Nie widziałam dawno dziewczyn ubranych w dziwne błyszczące sukienki itp, ostatnio widuje samą klasykę. A byłam w tym roku już na 5 weselach, a przede mną jeszcze 4 :( Ta sukienka jest świetna, powinnaś ją urozmaicić jakimiś najlepiej złotymi dodatkami i będzie super.

Gość GJTURYRM
popieram poprzedniczke:)

Gość łojejq
jak najbardziej:)

bardzo ładna, szykowna kieca! do tego biżuteria i będzie rewelacyjna kreacja :) jakbyś za poradą poprzedniczki szukała złota, to proponuję ofertę rafidu.pl, mają prześliczne kolczyki i nie tylko :D

Gość świetna jest
już siebie w niej zobaczyłam :) tylko na pani victorii to fatalnie ramiona wyglądały. może to przez to że waga piórkowa?

Gość bijou90
a ja robie kolczyki. moze ktorejs z was sie spodoba cos : www.bijou90.otwarte24.pl

Gość ToJaaaaa
Raczej nie... to wesele, a nie wizyta u mamusi :)

Według mnie jest śliczna, nadaje się i na wesele, i na inne okazje- rodzinną uroczystość, sylwestra (szczególnie z ładną biżuterią) czy nawet na niedzielny spacer :) jest bardzo praktyczna i uniwersalna, naprawdę super :) w końcu nie ma to jak "mała czarna" :D