Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ayahuasca

DO ODOB PRACUJACYCH NA STACJI PALIW

Polecane posty

Gość ayahuasca

Mam pytanie do osob,ktore pracuja badz pracowały na stacji benzynowej.Za niedlugo rozpoczynam prace na stacji paliw,dodam,ze to moja pierwsza praca i nie ukrywam,ze troche sie obawiam.Jak dokladnie wyglada taka praca?Wiem,ze bede musila wystawiac faktury itp.wlasnie tego najbardziej sie obawiam,bo nie mam zadnego doswiadczenia.Oczywiscie przed rozpoczeciem pracy zostane odpowiednio przeszkolona,ale boje sie,ze sobie nie poradze ze wszytskim...A bardzo zalezy mi na tej pracy.Czy ktos doswiadczony moglby mi udzielic informacji i rad?:)

Gość ayahuasca
oczywiscie mialo byc OSÓB:)

Gość pracujaca na orlenie
nic sie nie martw:) bedziesz miala szkolenie i wszystko ci na spokojnie wyjasnia faktury floty(w orlenie) to najprostrze co moze byc:) a na jakiej stacji jakiej firmy?

autorko po co zadajesz pytania skoro juz cie nie ma?

Gość ayahuasca
Jestem. Czy to prawda za młode pracownice stacji mają czasem całodzienne dyzury stojąc przy drodze, którą jeździ dużo TIRów?

bardzo zabawne........na glupie pytania nie bede odpowiadac

W moim mieście prezydent zlikwidował wszystkie sklepy nocne (mogą być czynne max do 23), więc nocna zmiana to nieprzerwana sprzedaż alkoholu i raz na 2 godziny niekiedy ktoś zatankuje :)

Gość ayahuasca
jestem,jestem.bede pracowac na stacji lotos

Gość ayahuasca
pracujaca na orlenie,tamto to byl podszyw;/ a mozesz cos wiecej o tej pracy napisac?

na lotosie slyszalam ze marnie placa.? ile bedziesz miala na miesiac? ja na orlenie mam 1500do1800. w swieta zawsze powyzej 2tys z zaliczonym tzw "tajemniczym klientem":)

Gość ayahuasca
A czy bede musiała nabijac gaz?Bo słyszłam,ze to jest obowiazek pracownika,bo klienci sami nie moga...

Gość ayahuasca
Na poczatek 1500zł,pozniej mam miec wiecej...to fajnie zarabiasz:)

u mniejest z tym dobrze ze na mojej stacji akurat nie ma gazu :) ale slyszalam ze na innych stacjach pracownik tak zwany w dzien tankuje gaz a w nocy tzn od 19 jak ktos bedzie chcial zatankowac gaz to pracownik ma obowiazek wyjsc i zatankowac

piszcie ile macie na godzinę i czy brutto/netto, bo 1500 czy 1800 nikomu nic nie mówi, bo jeden zarobi tyle brutto pracując 210 godzin, a drugi netto za 160...

mam 180 godzin w miesiacu i wtedy dostaje od 1500d0 1800 na reke. zalezy od wyrobionej marzy

Gość ayahuasca
Wlasnie obawiam sie tego gazu-zebym tylko tej stacji w powietrze nie wysadziła:D,mam tez inne obawy...np.ze ktos zatankuje,nie zaplaci za paliwo i odjedzie...A wtey to chyba pracownik,ktory byl na tej zmianie pokrywa koszty...a niech tak zatankuje tir i kierowca nie zapłaci,to wiadomo hehe

hm z tym zatankowaniem i odjechaniem jest tak u nas ze jesli odjedzie i nie wejdzie do sklepu to my nie pokrywamy kosztow z jakiej racji? a jesli obslugujesz klienta on kupuje cos i zatankowal ale nie powiedzial o tym a ty nie zapytalas to masz obowiazek ty za to zaplacic za paliwo ktore on nie zaplacil juz mialam takich sytuacji dwie. niestety.

Gość ayahuasca
A czy sa jakies wymogi,ze na zmieni musza byc np.2 osoby?Bo nie wyobrazam sobie byc na zmianie sama,przynajmniej na poczatku...W ogole jak pracujecie?12 godzin i potem macie dzien wolnego?

Gość ayahuasca
nie wiem,tak slyszłam,ze za kradzione paliwo potem sie obrywa pracownikom...ale powinno byc tak jak piszesz,bo jak ktos zatankuje i odjedzie to przeciez nie bede go gonic...ale jak wejdzie do sklepu,to juz co innego,bo moim obowiazkiem wtedy bedzie dopilnowac,zeby zapłacił.

tak zawsze musza byc 2 osoby obowiazkowo. No i na dzien jeszcze dochodzi podjazdowy. My pracujemy po 12h. i na takich zasadach ze dzien noc i dwa dni wolnego. tzn. ze np. dzis idziesz na dzien od 7do19 jutro od 19do 7 i masz piatek i sobote wolna i pozniej wniedziele na dzien w poniedzialek na noc i takie kolko:) z tym jestdobrze ze mozesz sobie zawsze cos w tyg zalatwic:) bo nie pracujesz wtyg non stop:)

no tak tylko ze jezeli taki pacjent ci odjezdza jak zatankuje paliwo to masz obowiazek tez spisac numer rej. dla policji. bo wtedy bedziesz juz na pewno nie musiala placic tych pieniedzy.

Gość ayahuasca
rozumiem...a nie jest Ci ciezko sie przyzwyczaic do tych zmian,raz na dzien,raz na noc...bo to musi byc troche meczace?Ale jednak na plus jest to,ze nie pracuje sie codziennie.U nas ma byc tak,ze niby 12 godzin pracujesz,24 masz wolne,ale jeszcze nie do konca wiadomo jak to wyjdzie...

przyzwyczailam sie :classic_cool:

Gość irekk
Na Lotosie pracuje się naprawdę przyjemnie, bo i kasa sensowna i kierownictwo ok. Możesz też przejrzeć sobie w wolnej chwili gowork.pl/opinie_czytaj,910291 , może da Ci to ogląd na sprawę

Gość gość
na kierowniczych stanowiskach jest trochę trudniej, bo już się ma odpowiedzialność za pracownika i np za sprzęt, trzeba organizować współpracę z serwisem ja np pracujac na stacji paliw musiałam podpisywac umowy z www.mar-serwis.com poniewaz pracowalam na orlenie i oni wspolpracuja

Gość gość
gość 2015.06.17 na kierowniczych stanowiskach jest trochę trudniej, bo już się ma odpowiedzialność za pracownika i np za sprzęt, trzeba organizować współpracę z serwisem ja np pracujac na stacji paliw musiałam podpisywac umowy z www.mar-serwis.com poniewaz pracowalam na orlenie i oni wspolpracuja Tak bywa, ale to chyba akurat przyjemna praca, przyejmniejsza niż nalewanie paliwa;)

Gość gość
Zaleja cie do pelna ;>

Gość gość
Zalezy na jakim stanowisku bedziesz pracowac, ale raczej wszyskto w porzadku tam jest. Wiemze jak sa nowsze dystrybutory typu www.petronova.pl to nie ma balaganu, przeciekania, nie smierdzi az tak bardzo i naprawde jest w porzadku praca.

Gość gość
ayahuasca - uczestniczyłeś(aś) w ceremonii? Możesz coś polecić?

Gość gość
Pamietajcie tez o serwisie, który bedzie o kazdej porze w stanie naprawic dystrybutor. Np www.mar-serwis.com/ pomysl o tym by moc cos podpowiedziec szefowi.