Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamam

OCENCIE

Polecane posty

Gość mamamam

Była taka sytacja, zaczełam sptylkać sie z chłopakiem on strasznie chciał sie ze mna spotykac ja natomiast chciałam wszytko powoli rozegrac, on chciał przyjechac do mnie na kawe ja nastomiast nie chciałam go zaproaszac jeszcze dosiebie tylko chciałam sie spotkać na dyskotece, cieżko bylo go przekonać ale ok udało sie, ale co sie okazało na tej dyskotece spotkała nas jego była dziewczyna (super laska- ładna zgrabna pierś! wszytko dobra uczelnia rodzice bogaci) ona chyba go zawołała on poszedł porozmawiac ja zostałam przy znjaomych na chwile, wrocił niby miał jej powiedziec ze wszytko koniec z nimi i w ogole teraz spotyka sie ze mna, ALE teraz po roku dorwałam jego strayy tel:) i tam były smsy wszytkie:) i tak 10 sms do mnie 1 do niej w stylu co słychac itp. ale był i sms odśnie tamtej sytacji gdzie ona pisze ze traktuje ja jak kolo ratunkowe, a później po jakimś czasie nie wiem miesiąc pyta go jak tam jego dziewczyna czyli ja czy sie nie zloszcze ze pisze z nią a on "jaka dziewczyna" i co myślicie

Gość kant
hello kancik ...jak mogłaś szperać w jego kom, nie mi się to nie podoba :(

Gość kant
korzystając z okazji zapytam jak tam w pracy poszło ?

Gość kant
już gdzieś polazła :)) idę jej szukać :))

Gość mamamam
w sumie sam mi ja pokazał bo ja chciałam pobawić sie nawigacją a przy tym za tym zerknełam na sms, ona mu sie podobała ale mówił ze strasznie wredna była ze czasem sie jej bał i krzyczała ja też czasem krzycze o cos sie pozłoszcze ale mówi ze jestem inna i o wiele mądrzejsza, nie wiem, nie wiem jak to z nimi naprawde było a wiem, że od niego prawy sie do konca nie dowiem jezdził do niej 9miesiecy i pozał mnie a oni byli wetedy pokłuceni