Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa i pytam

CZy ktoś z Was korzystał z usług Lilith_black_moon

Polecane posty

Gość ciekawa i pytam

Jakie są Wasze opinie co do jej skutecznosci?

Gość ciekawa i pytam
to temat dla wiedzacaych kto to jest. tlumaczyc nie bede

Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie Pozdrawiam jaki miecz, taki właściciel :D pozdro

Gość ciekawa i pytam
wypowie sie ktos w temacie?

Gość uppppppppek

Gość wypowiem sie
chudza sluchy ze jest dobra w tym co robi ale chyba bierze za to duzo kasy nie wiem czy mozna korzystac z takich uslug zeby sie nie wpakowac w jakies klopoty z piekla rodem :)

Gość wypowiem sie
teraz bardzo duzo ludzi interesuje sie takimi uslugami bo chca zeby chlopak do nich wrocil albo rzucaja klatwe na dziewczyne ktora odebrala innej chlopaka

Gość ciekawa i pytam
to co piszecie na jej temat , to jest zaszlyszane , czy mieliscie sami z nia konktakt? prosze o opinie osob korzystajacych z jej uslug

Gość aaaiaiaiiaaaaa
Ja się długo kręciłam w tym środowisku jak byłam młodsza, jak jeszcze działała jamy jaryły (tam publikowała Bast), acheront, itp, ale to nieważne. Osobiście, na oczęta własne, mroczną lafiryndę widziałam raz i wrażeń wystarczyło, coś masakrycznego:) Kradzione teksty, DR, te pierdoły, które ona tam wypisuje, itp, to wszystko jest straszne. Zresztą nikt z liczącej się części tego, specyficznego dość, środowiska nie traktuje jej poważnie.

Gość ciekawa i pytam
Jesli znasz to srodowisko, to podaj mi namiar na opsobe godna zaufana dla jej zdolnosci i skutecznosci. Z drugiej strony tak sie zastanawiam, jesli Lilith jest oszustka , to dlaczego pozwala sobie na osobiste kontakty? Nie boi sie , ze w koncu ktos sie zemsci na niej za , to ze kogos naciagnela i oszukala? Wiekszosc pseudoezoterykow dziala tylko przez net i sie nie ujawnia z obawy przed swoim naciagnietymi klientami

Gość aaaiaiaiiaaaaa
Młodsza- czyli jak miałam między 25, a 30 lat, nie 15-20, więc i dystans większy i kit wcisnąć było mi trudniej:) A, może dorzuca loda gratis do każdej "magiczej usługi", ale to chyba taniej wyjdzie trasa katowicka. Warunki wizualne lododawczyni identyczne...

Gość ciekawa i pytam
Loda zostaw , mnie to nie interesi :D Szukam opini, bo nie chce byc naciagnieta. Jesli nie Lilith , to kto jest w tym dobry i ma efekty?

Gość aaaiaiaiiaaaaa
Jasne, że znam środowisko, ale czego ty chcesz? Bo jeśli twoje wyobrażenia o ezpoteryce są takie, że można rzucić czar miłosny, klątwę czy inną pierdołę, to wybacz, ale wyprowadzę cię z błędu- NIE MOŻNA. Okultyzm był sposobem na rozwój osobisty, coś jak teraz NLP (zresztą, techniki zaskakująco podobne). Nie zakłada wcale istnienia (w sensie obiektywnym) mocy/ magii, itp, tylko zmiany, które możesz wywołać w swojej świadomości (w swoim umyśle) po to, żeby żyło ci się lepiej. Mówiąc krótko- tylko sama możesz sobie pomóc. Nie zrobi tego za ciebie absolutnie nikt, ani facet w sutannie, ani facet z pejsami ani dyskutowalnie atrakcyjna mroczna naciągaczka. Nie ma drogi na skróty i w naszym świecie nie istnieją magiczne różdżki. Przykro mi.

Gość ciekawa i pytam
Chce sie od czegos uwolnic i zaczac zyc. Nie chce rzucac uroku.

Gość aaaiaiaiiaaaaa
Jeśli zależy Ci na działaniu symbolicznym, dzięki któremu dokonają się jakieś zmainy w Twojej świadomości i one wpłyną na postrzeganą przez Ciebie rzeczywistość, to musisz zrobić to sama. Możesz znaleźć sobie w sieci jakiś w miarę sensowny system ezpoteryczny, który będzie Ci odpowiadał i przeprowadzić samodzielnie odpowiedni rytuał. Nie wierzę w "obiektywne" pod względem naukowym moce, ale na zasadzie "samospełniającej się przepowiedni", która jest opisana w psychologii, bardzo często takie działania symboliczne się sprawdzają. Możesz wybrać sobie system- bez obaw- chodzi o twój umysł i każdy będzie odpowiedni- czy to modne ostatnio ezoteryczne voudun, czy magia chaosu, czy coś innego, na co trafisz:) Wszystko tak naprawdę dzieje się w obrębie twojej świadomości. Dokonasz zmian w sobie, zaczynasz inaczej postrzegać pewne rzeczy, inaczej funkcjonować i to wpływa na zmiany dziejące się w otoczeniu. Pozdro:)

Gość aaaiaiaiiaaaaa
Tak szczerze i absolutnie nie złośliwie, to poszłabym do psychologa. A jak chcesz szybkich i dobrych efektów, a nie potzreba ci typowo psychologicznego wsparcia, to znajdź trenera NLP, który przepracuje z tobą, co zechcesz. Zapłacisz mniej i będzie skuteczne. Poważnie.

Gość ciekawa i pytam
To co mnie dreczy trwa juz bardzo dlugo. jedna z drog byl tez psycholog. Nie pomogl, bo istota problemu nie jest w jego gestii . Dlatego szukam innej drogii. NLP w tym przypadku tez odpada.

Gość aaaiaiaiiaaaaa
No cóż, pozostaje Ci w tej sytuacji wziąć sprawę we własne ręce. Wyciągnę wnioski z obu kierunków studiów, które kiedyś skończyłam (i w jednym zostałam jako postrach studentów, he he), że działanie symboliczne, a takim są wszystkie praktyki okultystyczne, rytuały religijne i magiczne, obrzędy szamańskie, itp- ma efekt wyłacznie wtedy, gdy zrobisz to samodzielnie. To dokładnie tak samo, jak z ćwiczeniami fizycznymi- nikt nie zdobędzie za ciebie kondycji, ani nie rozciągnie mięśni, podobnie nikt nie nauczy się za ciebie wiersza na pamięć, nie nauczy się jazdy konnej, ani pływania. Niestety, wszystko musisz robić sama. Jeśli podejdziesz do tego w ten sposób, będzie ci łatwiej:) Życzę powodzenia i daj się naciągaczom- nie warto.

Gość ciekawa i pytam
Szczerze to ta tematyka mnie interesuje i zdobywam powoli wiedze. Ale czy sama wiedza wystarczy? nie nie sa potrzebne do tego wrodzone zdolnosci ? Ja to wszystko postrzegam jako rozwoj duchowy, szukam swojej drogii i sposobu na uwolnienie swojego ducha od przeszlosci, ktora jest ze mna caly czas. Moze po prostu musze poszukac swojego mistrza duchowego w tym temacie. Tylko na takie osoby ciezko sie natknac, bo oni raczej nie ujawniaja sie publicznie.

Gość ciekawa i pytam
xymena opinie zaslyszalas od znajomych, ktorzy korzystali z jej uslug , czy tylko wyczytalas to w internecie?

Gość ciekawa i pytam
sorry, wszystko jest w Twojej wypowiedzi...czytalas ;) wlasnie, a ja chce dotrzec do osob, ktore korzystaly z jej uslug

Okultą? Matko, tych mrocznych potworków jest więcej? Rozmnażają się jak gremliny! Nie musisz mieć żadnego szczególnego daru, moim skromnym zdaniem wystarcza własny mózg, trochę chęci i trochę wysiłku. Nastawiając się na poszukiwanie tego duchowego mistrza, wróżki, która odali sprawę przerzucasz odpowiedzialność za siebie na kogoś innego. Przykro mi, ale z takim podejściem to nigdzie nie zajdziesz. W necie lafirynda ma kupe dobrych opinii, bo znajomi z DR pracują, w końcu cała organizacja trzyma się dzięki kasie...:) Żyć z czegoś trzeba.

A jak chcesz poczytać coś sensownego (dla odmiany) to polecałabym ablitozone.org Bez oszołomów, naciągaczy i wszelkiej maści pasożytów żerujących na ludzkiej naiwności.

Gość ciekawa i pytam
wiem, ze pewnych spraw nikt za mnie nie zalatwi i ja sie musze sama z nimi uporac, ale jest cos takiego jak obawa , ze moge jeszcze bardziej zaszkodzic swoim dzialaniem.