Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poranny motylek

Borelioza a seks - problem z popędem

Polecane posty

Gość Poranny motylek

Witam, mam problem. Mam boreliozę, a co za tym idzie mniejszy popęd seksualny. Do tego miałam leczoną tarczycę, co też dodatkowo osłabia mój popęd. Chodzi o to, że mój partner chciał by się ze mną kochać 3, a nawet więcej razy w ciągu dnia! I tutaj zaczynają się schody, bo ja nie mam na to po prostu ochoty. Dopiero jak się facet nagimnastykuje i bardzo mocno rozgrzeje - działamy. Często jednak jego podchody kończą się fiaskiem. Wiem, że jest mu wtedy źle i nic nie mogę na to poradzić. Czy może któraś z obecnych tutaj Pan ma podobny problem, niekoniecznie spowodowany chorobami, lecz samym brakiem popędu. Jak Wy sobie z tym radzicie i może macie jakieś rady dla mnie co zrobić by odzyskać tą upragnioną chęć do kochania? Chciała bym coś zrobić w tym kierunku, bo naprawdę mogę zliczyć na palcach jednej ręki kiedy to ja zaczęłam "atakować" mojego partnera. Zawsze on zaczyna igraszki - zaniepokoiłam się jak powiedział "kiedy w końcu Ty rzucisz się na mnie napalona?" Proszę o pomoc i konkretne odpowiedzi! Z góry dziękuje i pozdrawiam! PS. Może jakieś tabletki ziołowe/naturalne? PS2. Kochamy się tak średnio 2 razy w tygodniu, jednak dla niego to za mało...

Gość a ja juz mam meza
ja tez nie mam czesto ochoty mimo ze nie jestem chora. moj maz tez tak czesto chce sie kochac i TEZ uslyszalam takie slowa od niego:P nie wiem co ci poradzic ale chetnie poslucham tez innych opini:-)

Motylku, standardowa częstotliwość sekszenia się to 2-3 razy tygodniowo. Jeżeli masz ochotę robić to 2 razy w tygodniu, tzn. że twój popęd seksualny jest na normalnym poziomie.