Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem niewiemcozrobić

Pomocy psycholog!!!

Polecane posty

Dzis mam pierwszą wizytę a nie wiem czy pójść, co chwile zmieniam zdanie. Boję się, to po pierwsze a po drugie to nie chce mi sie nigdzie wychodzić, mam fobie i jakiekolwiek wyjście z domu jest dla mnie wielkim wysiłkiem. Co byście zrobili na moim miejscu?

Gość qwertyuiopppouyue
a moim zdaniem jesteś zwykłym głupkiem i nie wiesz nawet co to fobia. więc nie idź, tylko poczytaj książkę i znajdź jakieś hobby.

Gość tiriririri
jak sie umówilas juz to idz. nigdy nie bedziesz czula sie w nastroju. a moze ci pomoze:p

a moim zdaniem jesteś zwykłym głupkiem i nie wiesz nawet co to fobia. więc nie idź, tylko poczytaj książkę i znajdź jakieś hobby. sam jestes głupkiem, nie bede tu pisać o moich fobiach na jakim durnym forum, poprosilam tylko o rade

Gość qwertyuiopppouyue
to dostałaś. i moja jest właśnie słuszna.

Gość gruszkakula
Wiem, jak to jest... Ale postaraj się zmobilizować i idź. Można wiele skorzystać, tylko trzeba spróbować. Może poproś kogoś, by Ci towarzyszył, jeśli masz kłopoty z wychodzeniem z domu?

qwertyuiopppouyue oceniasz innych według siebie i w dodatku myślisz ze słusznie załosna/y jesteś. Hobby mam i jest nim właśnie czytanie ksiązek, wole to niż rozmowy z takimi jak ty. Nie zamierzam z tobą dyskutować i prosze o niewypowiadanie sie w tym temacie. Chcesz sie wymądrzać to gdzie indziej. Nara ciemnoto dziękuje wszystkim za rady

Gość qwertyuiopppouyueeeee
ktoś zarezerwował mi nick, ale to nic. gdyby nie "nara ciemnoto", pomyślałabym, że może jeszcze coś sobą prezentujesz. ;) i nie zarządzasz tym kto w jakim temacie się wypowiada. jeśli prawda w oczy kole, to droga wolna :)