Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuchaaaaaa

JAKIEGO SMS WYSŁAĆ MĘŻOWI ŻEBY GO PODNIECIĆ????

Polecane posty

Gość mamuchaaaaaa

Gość dziwnego
masz meza albo ty jestes dziwna.facet ma sie podniecic smsem? to jakis dziwny facet albo ma dziwny fetysz

czemu dziwnego ? jak byłam w związku też pisałam do partnera "takie sms" żeby go rozpalić i żeby cały czas myślał o tym co mu zrobie jak wróci do domu :)

Gość mamuchaaaaaa
no właśnie dawajcie jakieś przykłady:)

Gość paniciazowa
no i nie wiem myślisz że to prostactwo co napisałaś powyżej kogoś podnieci czy rozśmieszy??

hmmm..napisz że siedzisz w bieliźnie[opisz tą którą on najbardziej lubi] jesteś na maxa podniecona i że miziasz się po ciałku bo nie możesz się doczekać aż on przyjdzie i Cie zerżnie :) Ewentualnie napisz co mu zrobisz jak wróci z pracy tylko napisz szczegółowy opis a nie jak przyjdziesz zrobie Ci loda :) tylko ze najpierw troche rączką się pobawisz potem zaczniesz całowac ssac... itp itd ;)

Gość wez mnie w koniczynie
ja czesto eski pisze z moim...on zagranicą ja tu..czasem tak sie nakrecamy ze wkoncu dzwoni i normalnie sex telefon:D:D:D.....ostatnio mi napisal ze jak przyjedzie zajebiemy sie na max w jakiejs knajpie a potemm ostre rżnięcie:D:D....trudno ci napisac tu konkretny es jaki masz wyslac...znasz swojego faceta napisz cos co lubi:D:D:D....marze byc mnie dotykał tam czy tam..bys piescil to i to...chce ci zrobic to i to..pragniesz tego?...kiedy wkoncu mnie zerżniesz tak ze bede wyła jak kojot:D:D:D he he he...rozne teksty mozna pisac...najlepiej dość ostro..nie pisz pragne sie kochac tylko zerżnij mnie porzadnie:D:D:D...

no właśnie jak coś to pisz takie pikantne te sms :) takie bardziej działają :)

Gość wrrrrrrrrrrr
daj chlopu spokojnie pracowac a nie siedzisz w domu i wymyslasz.za robote sie wez.pranie zrob

Gość zanurzonaaaa
o MÓJ BOŻE nie mówcie że facet facetowi czyta takie sms w pracy!!!!!!!!!!!!! mam nadzieje że mój nie .. jest bardzo spokojny i nieśmiały

Gość gość
Ze chcesz być zlana na gola pupę pasem. Mego podniecilo

Gość gość
Kochanie wygrałam 20 mln zł w Lotto...

Gość gość
A może jakieś bzykanko. Flircik. Zapraszany do mnie ty mój rumaku. I doprowadz mnie do ekstazy bym chciała więcej i więcej.

Gość gość
Ja chetny

Gość gość
Takie smsy sa dobre jak sie jest daleko od siebie i para nie moze spotkać sie ze soba przez dłuższy czas. Kafemen@wp.pl

Gość gość
Dziwne to Wy Jestescie a nie autorka :-) kazecie jej za robote sie brac albo dac mu spokoj a same tak robicie? A potem narzekania,ze w zwiazku nuda ,rutyna. Ja tez czesto pisze mezowi sms gdy nie widzimy sie caly dzien. Malo tego wysylam mu czasem seksowne zdjecia. Raz pojechal wieczorem na trening a ja ubralam seksowna bielizne ,szpilki, makijaz itp. Wyslalam z dopiskiem ze czekam na Niego, rozpalona i drzaca :-) trzeba bylo widziec go jak wrocil do domu i stanal w drzwiach . podlecial,zlapal i zaniosl prosto do lozka. Takiego seksu zycze kazdej kobiecie :-) autorko, pisz wszystko co Ci do glowy przyjdzie. Facetom brakuje takich akcji a potem zony takie sms znajduja w tel....jak panowie pisza je swoim kochankom.