Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llg8f85656

Facet golący pachy i łono jest niemęski ?jak uważacie??

Polecane posty

Gość sledziksowa
moj gol ale maszynka do golenia wlosow te pod pachami bo caluch nie goli i reszte tez goli i jest 100% meski i czysty :D:D:D:D:D

Gość *taki jeden
prin ces ka ty jestes glupsza niz ustawa przewiduje. Pewnie jestes rozowa ksiezniczka blondynka.

moj ma problemy z cera... wiec jak ktos ma wrazliwa przesuszona twarz a nie bedzie chodzil do kosmetyczki to by byla masakra jakas! tak samo jak niektorzy faceci maja tradzik różany to co nie moga isc na oczyszczenie? czy mikrodermabrazje? musza!!!

Gość lody bakaliowe
radioaktywnaaaaa skoro Dziubkowi takie teorie głosisz to na co cała afera stworzona przez Ciebie? A będąc w związku z mężczyzną owszem dużo zależy od tego jaką ma osobowosc, jak sobie radzi, ale sfera fizyczna jest również ważna i dlatego mówię włosom golonym - NIE! bo mnie to nie pociąga.

Gość radioaktywnaaaa
taki jeden.. do kasiazek i nie pierdol bez sensu bo wyglada na to ze wlosy sa zbedne: "Włosy u człowieka utraciły rolę ochronną przed utratą ciepła, pozostawiając jedynie funkcję w doborze płciowym. Zachowały się głównie na głowie, w okolicach pachowych, na rękach i nogach oraz miejscach intymnych. "

Gość radioaktywnaaaa
po to ta afera zebyscie w koncu zrozumialy ze mezczyzna ma takie samo prawo dbac o siebie jak kobi9eta i to ze sobie ogoli wlosy lonowe lub te pod pachami nie znaczy ze jest pedziem zrozumiano ???

Gość lody bakaliowe
prin ce ska - w przypadku takich schorzeń skóry to najlepiej do dermatologa a nie do kosmetyczki!

lody bakaliowe, trzeba było przyjechać do miasta w wakacje, pojeździłabyś tramwajami tam i z powrotem i miałbyś po jednej trasie bielmo w oczach jeżeli smród potu Cie pociąga ........

Gość lody bakaliowe
radioaktywnaaaaaa- a Ty swoje. Pewnie, że ma prawo, nie twierdzę przecież że nie ma. Podobnie facet ma prawo tego nie robic.

Gość lody bakaliowe
lolec - mieszkam w mieście i owszem, w tramwajach śmierdzi od mężczyzn, ale również i od takich, co mają pod pachami wygolone.

Gość *taki jeden
radioaktywnaaaa a fizyke w szkole mialas czy nie ? Pomysl troche jak szybko wyparuje te sama ilosc wody na malej powierzchni a jak szybko na duzej.

tak ale dermatolog stwierdza problem skory - np ten teradzik i daje antybiotyk, diete itd ale rozwniez zalecenia!!! co miesiac oczyszana musi byc twarz bo dochodzi so stanu zapalnego skory !!! i moga byc slady blizny potradzikowe do konca zycia to co lepiej zeby nie korzystal z CUDOW swiata - kosmetyczki??? no prosze chyba tez sama nie korzystasz skoro dla ciebie to CUD...

Gość radioaktywnaaaaa
tak ja nadal swoje bo nadal bede sie upierac ze depilacja nie jest niczym zenskim ani pedalskim

Gość *taki jeden
Ja pierdole jak moze sie nie zmniejszac powierzchnia skoro wlosy sa krotsze. kurwa mac !!!! Ide stad. Co za tepaki !!!!

Gość lody bakaliowe
Nie korzystam z usług kosmetyczki, bo mam idealną cerę. Jeśli dermatolog zalecił taką kurację u kosmetyczki - to ok. Co innego mężczyźni, którzy chodza na maseczki, peelingi częsciej niż ich kobiety. A znałam taka parę - związek nie przetrwał, bo facet był zapatrzony w swoje odbicie jak diabli. Nawet depilował brwi (!).

Gość radioaktywnaaaaa
taki jeden skoro wlosy dla ciebie tak sucownie na wszystko dzialaja to wez sobie zapusc jeszcze w uszach i w nosie.. takie wystajace az na wargi :) do tego wychoduj sobie 1 brew i bedzie elegancko :) bedziesz parowal az milo hahahahah

Gość lody bakaliowe
Ja też uciekam, bo niedługo mecz :)

Gość lody bakaliowe
Aha, jeszcze jedno. Prin ces ka - co to jest powieszchnia?

no spoko ja tez bym nie zniosla gdyby moj bez powodu szedl - dla przymnjosci do kosmtyczki ale jak sie cos dzieje to musi... bo tragedia jest do dermatologa tez go wysle w przyszlym tygodniu ciekawe co powie..

Gość lody bakaliowe
rozumiem, że literówka? :)

Gość radioaktywnaaaaa
bo lubia dobrze wygladac.. moj facet momentami tze spedza wiecej czasu przed lustrem niz ja , jak wejdzie do wanny potrafi 1,5 nie wylazic i co .. ja jestem zadowolona bo przynamniej nie jest mi wstyd wyjsc z nim gdziekolwiek , bo zawsze rewelacyjnie wyglada.

Gość *taki jeden
Ja pierdole co za tlumoki. Kurwa mac !!!! Podstawowke ktoras tutaj skonczyla ?

Gość lody bakaliowe
Chodziło mi o błąd ortograficzny! Kąpiel, a nadmierne dbanie o swój wygląd to znaczna różnica