Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llg8f85656

Facet golący pachy i łono jest niemęski ?jak uważacie??

Polecane posty

Gość lody bakaliowe
Tylko, że ja wcale nie napisałam, że facet ma się nie myc w miejscach intymnych, a Ty pisząc, że mamy niby czekać na zarośnięcie zębów mchem poprzez ich nie mycie zaprzeczasz moim słowom :O

zyli ty masz takiego typowego smierdzacego i zarosnietego----> ty kurwa wogole nie rozumiesz co piszesz hahahha:D

moj maz sie goli od zawsze pachy obowiazkowo , na dole tez ! higiena i wygoda... okropnie kitki pod pacha wygladaja ! fuj

Gość lody bakaliowe
Dokładnie - jak wyjaśnisz wytknięcie Ines brudnego, śmierdzącego i spoconego faceta, który jednak myje się i dba o higienę?

Gość radioaktywnaaaaa
nawet jesli mam 5 lat to co z tego?? dlaczego wy m,ozecie sie golic a faceci nie ?? ty mi mowisz ze nie wiem co pisze bo wspomnialam o nie myciu zebow?? ty zeby do zmednego owlosienia porownujesz??? ines nie czaji o co chodzilo z tym maczo , lody ty nie rozumiesz wogole nic ztej rozmowy , dbanie o wyglad chcecie przypisac tylko i wylacznie kobietom..o to caly czas chodzi w tej rozmowie. FACECI TEZ MAJA PRAWO DBAC O SIEBIE , robic sobie jakies maseczki , uzywac kremow , depilowac sie i chodzic do fryzjera i TO NIE ZNACZY ZE SA PEDZIAMI ...czasy maczo z jednondniowym zarostem i wyraznym zapachem juz dawno minely

ale czy mowimy ze facet nie ma prawa sie golić? meski facet sie nie goli tam gdzie baba! no chyba ze jest homo albo metro:D ty uwazasz ze facet który sie nie goli jest smierdzacy i nie dba o siebie a tak nie jest

Gość lody bakaliowe
Z tego, co wiem to rozmowa dotyczy tego, co myślimy o goleniu owłosienia łonowego u mężczyzn a nie przypisywaniu żeńskich czynności facetom. Czytaj ze zrozumieniem. Każdy więc ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie i do Twojego pojawienia się było kulturalnie.

wlasnie - bo w PL taki poglad jeszcze trwa moj maz tez "dba" o siebie - kosmetyczka, , krem na dzien fryzjer wiadomo depilacje tez! i maseczki tez nawilzajace uzywa czasem... a gejem nie jest ! dla mnie przesada jak facet ma pofarbowane wlosy !! na blond czy spodenki krotkie na 20 cm! po miesice i kolor rozowy czy niebieski to moze byc Gej :)

moze metro jest ale to nic zlegoo!!! lepiej jak sie facet nie goli>? smierdzi potem i trzyma piwo w reku> to sorry

Gość a glowe tez powinni golic
?

dobra goli czy nie goli jego sprawa! kazdy sie inaczej czuje z zarostem czy bez... facet w koncu wybiera a nie zona czy dziewczyna ich sprawa

Gość lody bakaliowe
Ludzie, ale dlaczego Wy uważacie, że jak facet się nie goli to jest śmierdzący?? naprawdę musicie miec traumatyczne przeżycia w związku z tym :O mój się nie goli a jest pachnący, dba o siebie i o higienę, jest dla mnie pociągający i to mi wystarczy.

Gość radioaktywnaaaaa
dziubek ty chyba tepa jestes :/ nie bede sie wypoiwiadac na temat tego co napisalas bo widze ze to sensu nie ma lody .. a dlaczego niby depilacja jest ZENSKA czynnoscia ????????????????? wystlumacz mi to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakbys sluchala ciekawostek na lekcjach w szkole to wiedzialas bys ze w czasach starozytnych mezczysni JUZ DEPILOWALI SIE !!!! wiec skoncz szufladkowac co moze facet robic ze swoim cialem a co nie !!! ty przestan nosic spodnie , bo sa meskie :/

sila rzeczy w lato przy upale 30 st jak ma obrosniete pachy to nie wierze ze po 3 h! na sloncu jest Pachnacy ??? !! nie bo sie szybciej przez kłaki poci ... i smierdzi

Gość radioaktywnaaaaa
mezczyzni mialo byc , literowki mi sie zdazaja jak widac

Gość sprit on
Każdy facet powinien się golic w miejscach intymnych Chcecie żeby kobieta brała go ust To musicie o to dbac,

Gość nie znoszę
metroseksualnych ; mężczyzna ma być męski w wyglądzie i zachowaniu, co nie znaczy,że higiena jest czymś dla niego w rodzaju chińszczyzny;-)

Gość gyyftf
Wlasnie meski to jest owlosiony facet a nie jakas metroseksualna lalunia.

Gość lody bakaliowe
Sama się wyraziłaś, że chcemy przypisac dbanie o higienę tylko mężczyznom, więc w mojej ostatniej wypowiedzi odniosłam się do tego z ironią. Ale pewnie nie rozumiesz. Tym bardziej, że nie umiałaś wyjaśnic tezy mojej i Dziubka, że dyskryminujesz i nazywasz brudasami tych, co się nie golą. I po co? Kto chce to niech się goli, kto nie chce - ten niech się nie goli. I

W odpowiedzi na pytanie autorki: nie, taki facet nie jest niemęski!! To zupełnie normalny ogolony facet! Tak jak ktoś napisał - dlaczego tylko kobiety mają prawo się golić i niby dlaczego golenie "tam" ma być wyłącznie żeńską czynnością? Zreszta...niektórzy faceci nie lubią ogolonych kobiet i też mogą powiedzieć, że ogolone sa mało kobiece... :P ...btw - miałam doczynienia kiedyś z dosyć znanym facetem - baaaardzo męskim (powszechnie się go za takiego uważa) i co? Ogolony calutki!! (tzn. pachy i łono ;))

Gość lody bakaliowe
I w moich wypowiedziach nie było ani razu słowa na temat decydowaniu o tym, co facet ma robic ze swoim ciałem!!!!!

Gość radioaktywnaaaaa
tak..wszystkie nie znosicie metroseksualnych facetow..a kalasycznym przykladem takich ludzi sa DAVID BECKHAM , BRAD PITT.. tak.napewno zadnej sie nie poodbaja :/ uzywacie slow ktorych nie rozumiecie :/ metroseksualni mezczyzni to NIE GEJE !!! to sa ludzie BARDZO ZADBANI .. tak najprosciej to wytlumaczyc