Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llg8f85656

Facet golący pachy i łono jest niemęski ?jak uważacie??

Polecane posty

Gość llg8f85656

Mój mąż nie uznaje golenia sie ..mówi ze to niemęskie ..natomiast męzowie moich kolezanek golą regularnie pachy i ze tak brzydko powiem jajka i łono..// mój maż kiedy mowie mu o tym smieje sie i mowi ze to nie faceci tylko "cipY "albo pedzie.. on ani pach nie goli ani łona ...jak to jest >?czy faktycznie facet golący łono i pachy nie jest męski ?

Gość gfyffyhdu
NO ja tak nieuwazam coprawda moj facet goli tylko pachy ale to juz zadawalajace i niejest niemeski tylko higieniczny nienawidze jak faceta wystaja wasy spod pach obrzydliwe

Gość jytrr
mój facet goli pachy latem.A okolice intymne też goli, lub czasem przycina.I przyznam że wygląda to lepiej i na pewno bardziej estetycznie.Poprzedni nie golił i jakoś nie miałam ochoty na włosy w zębach:D

Gość moj goli łono i jajeczka
i własnie przez to jest mega czysty i super . nie uznaje czegos takiego jak facet wyglada jak malpa zarosnieta ..pachy trzeba golić latem szczegolnie łono tez by pasowalo

Gość PysiaQ
pachy golić musi...na dole coz..moj raz ogolil bo tak napomknelam o tym..cholera do bani bylo...;/...wole jednak jak jest naturalny tam:D:D:D...ale pachy musi....

Gość ja sobie gole
robert 29 lat

Gość chlera dllfggg
ja wam powiem ,że teraz takie czasy dziwne nastały ze jest głupia moda na golenie przez facetów także .. ja zauważyłam ,że nawet młodzi chlopcy którym dopiero co rosną tam włosy golą je i uwazaja ze to jest cool i fajne. moi bracia też sie tam golą i pachy też..mnie to sie nie podoba.

Gość ja-tez-za-goleniem
zalezy od faceta, jego potliwosci i intensywnosci owlosienia... moj mezczyzna goli i pachy i okolice intymne, nie uwazam zeby ujmowalo to meskosci, a pomaga utrzymac higiene i sels orlany jest przyjemniejszy bez przerw na wypluwanie wlosow ;P

Gość moj facettttttttt
tez goli pachy i jajka i mi sie to podoba:) przynajmniej wlosy nie wchodza do buzi:)

Gość ja-tez-za-goleniem
ach te literowki - mialo byc seks oralny :)

Gość nie dziewica
Nigdy nie pojde z nieogolonym tam na dole!!!! Fuj , wlosy miedzy zebami, gilgocze w nos i szybko sie poci! obrzydlistwo!!!!

Gość rtyerye
powinien przynajmniej trochę przystrzyc te włochy :o

a moj goli sie tylko tam na dole :) ale pach juz nie :( jak mu powiedziec ze wlosy pod pachami sa obrzydliwe?

Gość powiedziec tak
"włosy pod pachami są obrzydliwe"

Gość radioaktywnaaaaa
a ja nie poszlabym do lozka z kims , kto ma zarosniete jakja :/ a fuj... moj ma wygolone elegancko , nad kutaskiem tez zero wloskow , ani pod pachami. tak jest barrdziej higienicznie i nie wyobrazam sobie zeby moglo byc inaczej. I dlaczego niby ma byc nie meski przez to ??? to kobiety nie sa klobiece jak sobie pekniete jeze ogola ??? bez sensu :/ STOP WLOSOM LONOWYM !!!

Gość a moj sie nie golil nigdy
i nie goli i jest meeega męzki i zabojczo pociągający..i mega czysty wiec nie pieprzcie ze włosy sa niechlujne..nigdy nie poszlabym do łozka z wygolonym pedziem ..bleee

Gość mój też depiluje pachy
dół. I robi to sam z własnej potrzeby. Jak się poznaliśmy, to nawet byłam nieco zdziwiona, bo moi poprzedni faceci nie praktykowali tego. A jeden w ogóle nie miał włosów, co było bardzo dziwne. Tzn. na głowie miał, ale na nogach, klacie i w innych miejscach nie...

Gość Ines3213
Wy wszystkie chore jesteście! Facet to facet, po co robic z niego babe. A moze powinni tez w spodnicach zaczac chodzic?

moj nie jest wygolony i tak wyglada zajebiscie męzko i taki powinien byc kazdy facet a nie którzy sie gola i wygladaja jak 14 latkowie a i przy seksie oralnym nigdy wlosy nie chodziły mi do buzi:D

Gość pachy tak jaja nie heheheheehh

Gość radioaktywnaaaaa
Ines3213 co ty gadasz :/ ty tez masz swoj naturalny zarost na nogach , na pipce i pod pachami..dlaczego to golisz ???? i czemu tobie wolno a facetowi nie ?????

Gość i dobrze
dziubek- dla ciebie sex oralny to chyba pocałowanie w czubek penisa skoro włosy nie wchodziły ci do buzi. Mój poprzedni nie golił i wiem co mówie.

Gość fd
"mój maż kiedy mowie mu o tym smieje sie i mowi ze to nie faceci tylko "cipY "albo pedzie.." i ma racje, masz normalnego faceta a nie cipe

Gość radioaktywnaaaaa
za chwile pedziami i cipami zaczniecie uzywac facetow ktorzy dbaja o swoj wyglad , zawsze ladnie pachna.. dlaczego wy glupie baby przywlaszczacie sobie moznosc depilowania sie w miejsach intymnych ???? wiec wy bporzestancie chodzic w spodniach zawistne transwestytki :/ w koncu spodnie sa dla facetow a przynajmniej tak bylo na poczatku

Gość Glupie jestescie gesi
co niektore z was. facet ogolony to pedzio? a laska ktora goli cipe to kto? pedalica?zarost u kobiet i mezczyzn jest naturalny skoro my sie golimy i jest ok to dajcie facetowi spokoj