Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kati82

Czy on jest gejem?

Polecane posty

Gość Kati82

Cześć Wam Mam nadzieję, że ktoś będzie mógł mi chociaż trochę pomóc. Mam problem z pewnym facetem, z którym byłam 3 miesiące. Znaliśmy się już wcześniej, bo poznaliśmy się 4 lata temu. pracowaliśmy w tym samym miejscu, coś między nami zaiskrzyło, bardzo dobrze się rozumieliśmy, czułam, że mu się podobam, jednak nie zrobił w tym kierunku żadnego kroku. Po roku zaczęłam pracować w innym miejscu i on także, nasze drogi się rozeszły i dopiero teraz w maju spotkaliśmy się ponownie. Miałam wrażenie, że to miłość z prawdziwego zdarzenia, bardzo się mną fascynował, twierdził, że zawsze chciał ze mną być i tego typu rzeczy mi mówił. Jednak od początku naszej znajomości istniały jakieś zahamowania z jego strony. Nie chciał mnie zapraszać do siebie do domu, po pretekstem bałaganu,nie bardzo chciał się całować, zawsze ja inicjowałam głębsze pocałunki, on nigdy. Twierdził, że nie chce się kochać po alkoholu i że mnie za bardzo szanuje, żeby tak od razu iśc ze mną do łóżka, że ze mną jest inaczej niż z innymi dziewczynami. I tak przez trzy miesiące. On nie ma 15 lat tylko 31 i zastanawia mnie fakt, czy mężczyzna jest w stanie wytrzymać 3 miesiące bez jakiegokolwiek zbliżenia seksualnego chodząc tylko po parku i trzymając się za rękę. On ma jednego jedynego przyjaciela, którego ceni sobie ponad życie. Spędzają dużo czasu ze sobą na rozmowach. Już od dawna chodziły o nich takie plotki, że są gejami, ale ja nie chciałam tego wiedzieć, bo on był po prostu idealny. Ja myślę, że jest gejem, ale niestety nie wiem tego na pewno, ponieważ w ostatniej rozmowie stwierdził, że musimy się rozstać, ponieważ on nie czuje "motyli". Mieszkamy w małym mieście, a on jest nauczycielem w prestiżowym liceum. nie może się przyznać, a tym bardziej ujawnić. Bardzo mnie to męczy, ponieważ nie mogę się odkochać. Nie potrafię o nim zapomnieć. Gdybym była pewna, że jest gejem, lżej byłoby mi się z tym pogodzić. Teraz sama sobie wmawiam, że to może moja wina, że nie wystarczająco się starałam, że nie spełniłam jego oczekiwań. Powoli zaczynam popadać w jakąś depresję. Proszę was, napiszcie mi, co mam myśleć. Może ktoś z was miał podobne przeżycia.

Gość na pewno jest gejem
nie ma co rozmyślać, 100% gej

Gość moze masz małe tzytzki i juz
go nie kręcisz :classic_cool:

Gość loooooooooooool
ale zes sie rozwinela

Gość Warszawka22
gej!!!

Gość Kati82
rozwinęłam się, bo zależy mi na waszej opinii, i chciałam wyraźnie nakreślić sytuację. Jego zachowanie jest dziwne, bo zawsze twierdził , że mu się podobam i nie ma żadnego problemu z pociągiem, a jednak nic w tym kierunku nie robił. Czy wy faceci potrafilibyście się powstrzymać od sexu na 3 miechy? Tym bardziej, że to był początek znajomości i powinno iść jedno za drugim.

Gość Warszawka22
Jak już napisałam moim zdaniem jest gejem.

Gość Kati82
Dzięki, za odpowiedź. Takie zdecydowane odpowiedzi bardzo pomagają. Przynajmniej wiem, że ze mną jest wszystko ok. To on ma problem. Dzięki

Gość Ernst
oczy nie kłamią , co 'mówią' jego oczy, czy on patrzy w Twoje oczy, czy ucieka ze spojrzeniem, czy widział Ciebie nago, czy dotykał , jak się wtedy zachowywał ? uważaj z tym osądem , być może on się obawia seksu ponieważ tak został wychowany, że seks to jest coś bardzo złego , a może porozmawiaj z nim na ten temat , być może jego strach paraliżuje , sprawdź to !

Gość Kati82
Wiesz co? nigdy mnie nie widział nago. Nie dążył do tego nigdy, nawet gdy sobie trochę wypił. Ciągle były tylko słowa. był tylko jedna intymna sytuacja między nami, do której ja doprowadziła, a on nawet nie chciał dać sobie ściągnąć koszulki. Zaznaczam, że byliśmy wtedy pod dużym wpływem alkoholu. Co znaczy, że mógł zostać tak wychowany? Że sex jest czymś złym? Masz na myśli molestowanie? W rozmowie raczej unikał mojego wzroku. Miałam wrażenie, że patrzy w ścianę.