Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bery sam

Samotna mama - uzależniona od swojej rodziny

Polecane posty

trudna to jesteś Ty sama i Twoje myślenie, a nie problem.

Gość ale zajebisty problem

Gość blum chrum
Zabieraj dzieciaka i w nogi bo u tej rodzinki spierdolisz sobie dopiero życie

Gość natiiiiii
Miałam podobny problem. Ja z dzieckiem, ojciec i 2 braci... i wieczne wysłuchiwanie, że oni mi dziecko wychowują. ja pracowałam, sprzątałam, gotowałam, robiłam zakupy. Jeszcze oczekiwali, że będę sama płacić za zakupy... to w zamian za pilnowanie dziecka.Mieszkaliśmy razem, ale w dużym domu, którego jestem współwłaścicielką.. Też oczekiwali, że poświęcę się rodzinie, bo oni tyle dla mnie zrobili. Taaa, aktywnie uczestniczyli w rozbijaniu mojego małżeństwa. W końcu odczepiłam sie od nich na tyle, że oddzieliłam na pietrze własne mieszkanie i tylko tam sprzątała, robiłam zakupy dla siebie i dla małego... I znowu awantury, że jestem egoistka, że niewdzięczna... Związałam się z cudownym mężczyzną, teraz już mężem... Po jakimś czasie wprowadził się do nas. (metraż naszego pietra to ok. 80 metrów). Wytrzymali spokojnie dwa miesiace.. a potem zaczęło sie, że darmozjad, że oszust, że mnie okradnie a wtedy przyjdę z podkulonym ogonem. Startowali do mnie z łapami... Skończyło sie tak, że mój mąż kupił dla nas dom, o dziwo za gotówkę. I wreszcie mamy święty spokój. A oni nawet adresu nie znają, jak kiedyś przypadkiem odkryją to za próg nie wpuszczę.

Gość do autorki i natiiii
A może wasze rodziny kochają wasze dzieci a wy tego nie doceniacie? :( natiii może powinnaś się z nimi pogodzic? to też rodzina twoje dziecka

Gość autorko współczuje ojca
starego palanta , on to dopiero hołoto

Gość ja bym zostawiła taką rodzinke
Może kochają i ciebie i wnuka ale sama pomyśl

Gość afagaf
Uciekac jak najdalej od pojebanej rodzinki saga rodu egoistów

Gość elwirrcia 15
Nie zarabiasz źle, prowadzisz cały dom, wychowujesz cudze dzieci dbasz o tate itd. Oni niechcą żebyś sie wypriowadziła , bo to ONI sobie nie dadzą rady bez Ciebie i stosują wobec Ciebie psychologiczne gierki. Kobieto spokojnie dasz sobie rade nawet lepiej niż oni. Nie słuchaj ich jak najszybciej sie wyprowadź , bo inaczej nigdy sobie życia nie ułożysz , będziesz żyć tak jak Ci egoiści Ci każą> Myśl tylko o sobie i o dziecku i o waszym szczęściu , nie jesteś niiczyją niewolnicą a oni Cie tak traktują........

Gość elwirrcia 15
Oni raz Ci pomogli jak byłaś w dołku i co teraz uważają że masz wobec njich dług do końca życia???to co to za pomoc z miłości do Ciebie ?napewno nie. To pomoc egoistów coś za coś. Taka pomoc sie nie liczy. ....

Gość pomoc pomoca
szacunek szacunkiem i nie pozwól sobie na takie traktowanie zajmij sie swoim synem

Gość obowiązki masz tylko wobec ojc
a... bracia sobie poradzą sami

Gość ujek222
Twoja rodzina to rzecz święta Oni kochają Ciebie i Twojego dzieciaczka, więc bądź dla nich dobra